Jump to content

Emag A Vandut Produse La Preturi De 1-8 Lei, Dintr-O Eroare Tehnica.

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Retailerul online eMAG a anuntat ca duminica, in intervalul 20:30 si 22:59, a aparut o eroare de incarcare a preturilor pentru anumite produse resigilate comercializate de companie, acestea fiind disponibile la vanzare la 1-8 lei.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumparat la pretul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

"Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid", a declarat, intr-un comunicat, Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totala a reducerilor gresite este de circa 1.157.200 lei, cea mai mare reducere, de 11.190 lei, fiind aplicata unui echipament de retea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumparat la pretul de 8 lei fata de pretul de lista de 11.190 lei. in intervalul in care produsele au fost listate cu preturile gresite, de la 20:30 la 22:59, au fost comandate, in total, 730 de produse.

Sursa: stirileprotv

XB9zOpZ.png

Multi deja cica le-au si ridicat :))

Bulan o avut cine le-o prins.

• Moderators
Posted

Sigur o sa urmareasca mai multe lume acum acea zona, si vor avea si vanzari ceva mai ridicate pe partea aia.

Eroare tehnica temporara, nothing more.

• Moderators
Posted

Adica astea care au comandat au primit telefonul la 1 leu si TV la 3 lei Total 4 lei? Adica atat vor plati?

Dap

• Upvote 1
Posted

Eternul '' Black Friday '' - Black Error , mai bine ... Dar pur si simplu nu au cum sa te contranga sa platesti suma '' corecta '' .

Felicitari celor care au profitat .

• Upvote 1
Posted

nice error , next time va fi full de oameni care se vor uita pe site .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

Am inteles ca au un sistem implementat: daca un produs are o reducere prea mare, este scos automat din stoc.

Deci sanse ff mici sa mai existe asemenea `reduceri`

Posted

Am inteles ca au un sistem implementat: daca un produs are o reducere prea mare, este scos automat din stoc.

Deci sanse ff mici sa mai existe asemenea `reduceri`

Si tocmai acum le - a venit ideea ?

Din cate imi aduc aminte au mai avut o eroare d'asta cam acum 3 - 4 ani :

- http://www.zf.ro/business-hi-tech/robotul-care-tine-sistemul-de-vanzari-al-emag-a-vandut-televizoare-de-2-700-de-lei-cu-180-de-lei-bilantul-preliminar-al-erorii-pierderi-de-30-000-de-euro-6743702 .

• Moderators
Posted

E de ceva timp, dar acum cu Black friday au trebuit sa umble la el. Banuiesc ca au uitat sa-l bage la resigilate.

Posted

Inebunesc cand vad ce am ratat ...

Gandeste-te cati bani faceam eu pana acuma cu 10 lei ii inmulteam cu 100 daca vindeam telefoanele cumparate la 1 leu.....

Doamne ce prost am fost... 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.