Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iti '' spionez '' blogul de ceva vreme si pot sa spun ca sunt placut impresionat ...

De la aspectele'' tehnice '' ce tin de tema , aspect etc . pana la continut nu prea pot reprosa nimic , ma rog , asta fara un motiv bun ...

La fel cum faceam si eu in urma cu ceva timp lucrand la un blog , combini pasiunile [ IT , dupa cum se vede ] cu parerile si experientele personale din viata de zi cu zi .

Mult succes ... mai ales ... nu face cum am facut eu si nu te da batut .

Nu este nimic mai valoros ca personalitatea si capacitatea ei de a fi exprimata de fiecare in parte .

Posted

Mulțam!

@Pe windows 10, în josul paginii, la chestia cu pagina următoare de articole, se văd corect diacriticile? Pe Linux apare ok.

@Alex, te-aș ruga să-mi zici orice alte păreri, în afară de cele două bannere. Și asta doar din simplul motiv că avem opinii religioase și culte diferite. Mulțam! :)

Posted

1. Background nepotrivit, din punctul meu de vedere.

2. Bannerul cu sprijinirea construirii catedralei l-as pozitiona altfe, in alta parte (sidebar, de exemplu). Desigur, de alte dimensiuni.

3. As adauga un logo sau as folosi un font interesant cu care sa scriu "Gabriel Raileanu", si mai mare.

4. As reorganiza footer-ul. Ai iconitele sociale si in footer, si in header. Din punctul meu de vedere nu e cazul sa le ai si in footer. Din nou, banner cu catedrala, as lasa doar unul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

@Gabriel R.: Ti-a promis vreun politician corcit ca iti da o ciocolata daca sprijini construirea catedralei fundului ?

Daca tot esti spokesman, ia vorbeste-ne despre invatamant, sanatate, salarii, pensii si pe urma mai vedem daca raman bani si pentru catedrala de rahat.

In rest, sunt de acord cu Gaby.

Posted

Sunt curios cum ar arata acele task - uri cu doar 4 GB RAM .

Imi poti spune ceva despre asta ?

Legat de blog ... mi - ar placea un design mai light cat sa se scoata din calcul incopatibilitatile vizuale proprii sistemelor .

Posted

Nu e vorba de asta , eu speram la cifra exacta ca o estimare poate da oricine [ chiar si eu ] .

Iti dai seama ca nici nu mai aduc vorba de ce ma interesa pe mine defapt [ Usage - ul de la fiecare componenta in parte , asa cum este la Windows ] .

Posted

Usage-ul este identic 8GB vs. 4GB. Ce te astepti sa se intample daca ai mai putin RAM ? Sa consume aplicatiile mai mult ?

Diferenta o vezi la 32bit vs. 64bit.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.