Edy ChP's Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Cum as putea pune in loc de modelul default al maintitle-ului (cred ca asa ii spune), al temei Animate, sa pun eu alt model ?
virusul Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Fii mai explicit , vrei sa pui o imagine il locul ala cu rosu sau ce ?
Moderators Solution gadeas Posted December 6, 2014 Moderators Solution Report Posted December 6, 2014 Eu personal as spune ca daca foloseai functia search gaseai fara probleme 50 topicuri care se discuta despre maintitle, de la cum sa se faca o bodura cu puncte, pana la ce intrebi tu. Daca tot nu gasesti, se seteaza ca si orice background cu CSS. background: #culoarea url('Link') repeat/repeat-x/repeat-y/no-repeat 0 0; Unde e repeat sau no, va trebui sa decizi daca vrei sa nu se repete imaginea sau da si pe ce axa. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Edy ChP's Posted December 6, 2014 Author Report Posted December 6, 2014 Si unde ar trebui sa adaug acest script? Vreau mai detaliat te rog... Si chestia cu repetatul, nu am ce sa repet, doar vreau sa schimb imaginea, (modelul) atat...
Moderators gadeas Posted December 6, 2014 Moderators Report Posted December 6, 2014 Tu singur ai spus in primu post.. Se adauga in ipb_styles.css la: .maintitle { 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Edy ChP's Posted December 6, 2014 Author Report Posted December 6, 2014 Multumesc! Rezolvat! Topic inchis! P.S. inainte de a da T/C imi puteti da o imagine cu tematica de Craciun pentru Maintitle?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now