Jump to content

Recommended Posts

Posted

DaDada , e foarte greu sa scrii acolo , asa cum am facut si eu pe o tema plagiata .

Tema aia a fost edita de mine pe o comunitate cu host free careo foloseam doar pentru a invata mai mult despre ipb , ce sa zic , nu aveti si voi alte iedei  tre sa furati teme ??ma gandesc cu ai putut ma sa dai de com aia , ca era .tk 

Mai vedeti de treaba ta tu cu tema ta ;)

Posted (edited)

Tema este fosta tema de la LimitCS.ro ? Este una frumoasa, dar butoanele de navigare nu-mi plac deloc,imi da impresia de phpBB.

Este destul de frumoasa in rest,

cu membrii stai foarte ok , 

cu staff-ul , ok ,

in concluzie, comunitatea este reusita.

Succes in continuare cu ea!

edit: imi poti da psd de la banner-ul din header ( branding ) ? sau imaginea ne editata, imi place mult .

Edited by eXaNdeR

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Posted

Skin-ul IPB RulePlay.ro achizitonat de la redzdesign Se poate observa si in topicul acesta
Copiatii tata cat vreti ca altfel nu se poate na de aici ca n-ai servici.

Posted

Skin-ul IPB RulePlay.ro achizitonat de la redzdesign Se poate observa si in topicul acesta

Copiatii tata cat vreti ca altfel nu se poate na de aici ca nai servici.

bossule, ti-am cerut doar imaginea ca mi se pare ok , NU TOATA TEMA ! :|

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Posted

Raspund cu aceas

Daca vrei sa faci ceva calumea, nu mai fii tigan sa faci reclama pe alte comunitatii, nu e frumos.

Raspund cu aceasi Moneda

Indiferent de situatie chiar de e frumos sau nu (dar e la moda)

Posted

Sa nu aveti niciodata incredere in acest om/copil. E doar un pusti care nu are ce face :)

Se da drept un om "serios" dar e un but care nu merita sa traiasca.

RPG.CROWED.RO

www.crowed.ro | The game that crowed !

Posted

eXuL.  Incearca sa numai crezi ca tot ce zboara se mananca cum ai fii crezut ca eu as pune redirect :))

Tu iar incerci sa te scoti  =))  dar nu mai merge   :)

RPG.CROWED.RO

Posted

Raspund cu aceasi Moneda

Indiferent de situatie chiar de e frumos sau nu (dar e la moda)

aceiasi moneda? spune-mi numele celui de pe legendz care o facut reclama pe "comunitatea" tau aia buna si eu iti promit ca o sa aiba ban.

Posted

42uuIyY.png

A inceput sa faca reclama pe forumul meu =))

P.S: De ce mi-ati sters pozele?

RPG.CROWED.RO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.