Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am o problema cu last users online in 60 minutes. In setari am bifat sa-i memoreze pe ultimii membri conectati in ultimile 60 minute insa nu functioneaza. Mereu imi arata doar persoanele online. O solutie?

• Moderators
Posted

Mereu imi arata doar persoanele online

Asta si trebuie sa faca. Nu stiu ce setare ai bifat de vrei sa arate ceea ce vrei tu.

• Moderators
Posted

Arata cei care sunt ONLINE (scrie si in poza aia: 2 users are ONLINE) pe forum, dar ultimul lor click a fost facut in ultimele 60 minute (daca inchid tab-ul din browser, automat ies din lista aia).

Posted

Arata cei care sunt ONLINE (scrie si in poza aia: 2 users are ONLINE) pe forum, dar ultimul lor click a fost facut in ultimele 60 minute (daca inchid tab-ul din browser, automat ies din lista aia).

Spun acest lucru deoarece inainte imi ramneau chiar daca inchideau browser-ul. Cum pot sa fac sa-mi ramana acolo timp de 60 minute chiar daca inchid browser-ul.

• Moderators
Posted

Lista aia arata userii care au fost activi in ultimele X minute, daca este setat pe 60, ar trebui sa arata userii din ultimele 60 minute.

Courage ce ai spus tu, ca daca eu intru si inchid browseru, eu 60 minute dupa ce il inchid, trebuie sa fiu pe lista, dupa, voi iesi din ea.

Esti sigur ca in alea 60 minute nu a mai intrat nimeni si doar voi doi? Incearca sa setezi timpu pe 10-15 minute la loc, si dupa modifica sa arate ultimele 240 minute. Daca apar membri pe lista, inseamna ca merge bine si nu a intrat nimeni in timpu acela si nu ai primit nici vizitatori.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Courage ce ai spus tu, ca daca eu intru si inchid browseru, eu 60 minute dupa ce il inchid, trebuie sa fiu pe lista, dupa, voi iesi din ea.

Facusem candva niste teste si eram scos din lista la 1-2 minute dupa ce inchideam browser (intram cu proxy), dar vad ca nu mai merge acum :-?

Ciudat.

Posted

Lumea intra pe forum. E imposibil sa am 2 useri in 60 minute. Astept o persoana cu cunostiinte ce ma poate ajuta.

Gadeas si Courage ti-au explicat deja ,ce persoana cu cunstinte mai astepti tu ,ei sunt singuri gadeas,courage,gaby,dan,lus si restu asa ca asteptii degeaba

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.