+FML Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Dupa cum stiti , tocmai ce m - am intors la Windows 8.1 ... Ieri seara incepuse nebunia . Nimerisem pe https://www.youtube.com/watch?v=LaP1H-JJroU . Sunt meldii pe care le mai ascult . Daca dau pe 720 p , din 4 / 5 secunde se blocheaza sunetul si de asemenea imaginea , in acelasi timp . N - as vrea sa schimb browser - ul . Flash Player - ul si driverele sunt actualizate la zi . La fel si Windows - ul . Nu mai am idei . Tot caut pe net dar nu gasesc nimic pentru problema mea . La Windows 10 nu facea dracii d'astea si nici alta data cand l - am pus pe acesta [ 8.1 ] . Incerc sa nu iau in calcul reinstalarea Windows - ului ... Sfaturi ? Thx !
Moderators gadeas Posted December 17, 2014 Moderators Report Posted December 17, 2014 Poate fi si de la net sau chiar de la Youtube in orele cand e mai multa lume activa. Patesc si eu cateodata la fel chiar daca netu meu merge la viteza care trebuie, nu totu se aduna la Windows-ul tau, poate fi si alte probleme prin spate care chiar daca ai vrea sa faci ceva, e posibil sa nu poti rezolva. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+FML Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 La mine face mereu . Si netul merge bine . Nu cred ca e Youtube - ul full 24/24 ... Edit : La Windows 7 vad ca nu face . Daca vrei puteti da Lock . Eu suspectez Flash - ul .
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ingheata pentru ca e frig in casa. Monteaza un calorifer langa monitor sa vezi ce curg FPS-urile. Cum imi dau reputatie singur ? 1
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Ti - am dat eu ca m - ai facut sa rad . Problema e rezolvata oricum .
+GodsOtherHand Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 cum? ca mi-s curios care era buba love is a verb Love is a doing word
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Prin Windows 7 . Detine alt Flash Player [ mai vechi ] care nu face '' mofturi '' .
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Flash-ul nu este produs Microsoft. 1
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Dar vine preinstalat cu IE si de - asta ...
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Poate la tine. Nu vine nici un produs Adobe preinstalat pe Windows original.
gaby Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Subscriu celor spuse de Raziel. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 On Windows 8, Internet Explorer 10 includes a built-in Adobe Flash Player. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer_10#Adobe_Flash_integration love is a verb Love is a doing word
gaby Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Interesant. Habar nu aveam, si asta pentru ca nu am umblat pe Windows 8 suficient . 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Hello... Windows 8.1 (ca despre asta e vorba) include IE 11 fara Flash. De asemenea, nici Windows 7 nu include Flash.
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Actualmente , ba da . [ De mentionat ca folosesc editia Enterprise ] .
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Aici vroiam sa ajung. Scoate-ti "Win 7 Enterprise" de la profil. Te ia politia. Macar pune si tu "Win 7 Professional". "dupa" trebuie inlocuit cu "de pe".
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Pun ceva untouched . In ritmul asta de nu ajung la nebuni . Nu cred ca - si face cineva modificari la SO saptamanal .
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Eu sunt foarte multumit de 8.1. Il am din ianuarie 2014, reinstalat in martie in urma unui upgrade de sistem. N-am avut nici o problema.
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Nu iti face aia la Youtube ? E original cred .
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 N-am nici o problema cu youtube sau altceva. Da este original. Insa ala obtinut din alte surse tot original este. Doar se foloseste un hack pentru activare.
Moderators gadeas Posted December 18, 2014 Moderators Report Posted December 18, 2014 On Windows 8, Internet Explorer 10 includes a built-in Adobe Flash Player. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer_10#Adobe_Flash_integration "Built-in", daca wikipedia spune bine, inseamna ca vine instalat cu IE si doar pentru IE? Nu cu Windowsul. Poate ma insel. Si eu am 8.1 Pro cu IE 11 si la fel, nici-o problema la YouTube, inca e si mai rapid decat chrome / mozilla. Pe langa asta, chrome nici nu imi incarca un video 4K pe YouTube, in schimb cu IE fara probleme. Bine ca ai rezolvat macar 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Si cum IE este strans legat de Windows...
+FML Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Raziel , e drept ca sunt si - alea '' originale '' . Recent mi - am adus aminte ca bune sunt cele '' neatinse '' . Ori 8.1 vine cu 33 actualizari [ dintre care 8 nu le pot sterge ] .
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Intotdeauna am stat cu actualizarile la zi. Pe XP, Win7, Win8.1. N-am avut niciodata nici o problema. N-a fost nevoie sa sterg nimic. Folosesc Firefox inca de la versiunile 1.x, nu sunt fan IE, deci nu pot sa ma pronunt. Poate tine si de configuratia fierului. Ce scula ai ?
Moderators gadeas Posted December 18, 2014 Moderators Report Posted December 18, 2014 Chiar daca IE vine cu Windows, asta nu inseamna ca windows-ul iti vine cu flash. Are numele built-in pentru ca este integrat in IE, functioneaza doar pe IE. Chrome la fel lucreaza cu propiul flash built-in. Inca daca te duci pe pagina oficiala iti spune ca browser-ul are deja flash built-in. Versiunile flash built-in pentru IE 11, Chrome 39 is total diferite. Sau asta e cazu pentru mine cu totu actualizat la zi. IE 11: Chrome 39: Flash Player oficial: Daca "aveau" legatura ca vine cu windows-ul, atunci IE era la aceasi versiune pentru ca aia am instalata ( 16.0.0.235 ). Din pacate, nu e cazu, fiindca IE / chrome foloseste flashu "built-in". @Terror: Cum ai reusit sa ai IE 11 cu flashu built-in la versiunea 16, eu am totu la zi si inca lucreaza pe 15.0, nu ca m-ar interesa dar nu ar strica sa stiu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now