Jump to content

Videoclipurile De Pe Youtube Ingheata La Fiecare 4 - 5 Secunde!

Go to solution Solved by FML,

Recommended Posts

Posted

Dupa cum stiti , tocmai ce m - am intors la Windows 8.1 ...

Ieri seara incepuse nebunia .

Nimerisem pe https://www.youtube.com/watch?v=LaP1H-JJroU .

Sunt meldii pe care le mai ascult .

Daca dau pe 720 p , din 4 / 5 secunde se blocheaza sunetul si de asemenea imaginea , in acelasi timp .

N - as vrea sa schimb browser - ul .

Flash Player - ul si driverele sunt actualizate la zi .

La fel si Windows - ul .

Nu mai am idei .

Tot caut pe net dar nu gasesc nimic pentru problema mea .

La Windows 10 nu facea dracii d'astea si nici alta data cand l - am pus pe acesta [ 8.1 ] .

Incerc sa nu iau in calcul reinstalarea Windows - ului ...

Sfaturi ?

Thx !

• Moderators
Posted

Poate fi si de la net sau chiar de la Youtube in orele cand e mai multa lume activa. Patesc si eu cateodata la fel chiar daca netu meu merge la viteza care trebuie, nu totu se aduna la Windows-ul tau, poate fi si alte probleme prin spate care chiar daca ai vrea sa faci ceva, e posibil sa nu poti rezolva.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

La mine face mereu .

Si netul merge bine .

Nu cred ca e Youtube - ul full 24/24 ...

Edit : La Windows 7 vad ca nu face .

Daca vrei puteti da Lock .

Eu suspectez Flash - ul .

Posted

Aici vroiam sa ajung. :)

Scoate-ti "Win 7 Enterprise" de la profil. Te ia politia. Macar pune si tu "Win 7 Professional".

"dupa" trebuie inlocuit cu "de pe". :)

Posted

N-am nici o problema cu youtube sau altceva.

Da este original. Insa ala obtinut din alte surse tot original este. Doar se foloseste un hack pentru activare.

• Moderators
Posted

On Windows 8, Internet Explorer 10 includes a built-in Adobe Flash Player.

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer_10#Adobe_Flash_integration

"Built-in", daca wikipedia spune bine, inseamna ca vine instalat cu IE si doar pentru IE? Nu cu Windowsul. Poate ma insel.

Si eu am 8.1 Pro cu IE 11 si la fel, nici-o problema la YouTube, inca e si mai rapid decat chrome / mozilla. Pe langa asta, chrome nici nu imi incarca un video 4K pe YouTube, in schimb cu IE fara probleme.

Bine ca ai rezolvat macar :)

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Raziel , e drept ca sunt si - alea '' originale '' .

Recent mi - am adus aminte ca bune sunt cele '' neatinse '' .

Ori 8.1 vine cu 33 actualizari [ dintre care 8 nu le pot sterge ] .

Posted

Intotdeauna am stat cu actualizarile la zi. Pe XP, Win7, Win8.1. N-am avut niciodata nici o problema. N-a fost nevoie sa sterg nimic.

Folosesc Firefox inca de la versiunile 1.x, nu sunt fan IE, deci nu pot sa ma pronunt.

Poate tine si de configuratia fierului. Ce scula ai ?

• Moderators
Posted

Chiar daca IE vine cu Windows, asta nu inseamna ca windows-ul iti vine cu flash.

Are numele built-in pentru ca este integrat in IE, functioneaza doar pe IE. Chrome la fel lucreaza cu propiul flash built-in. Inca daca te duci pe pagina oficiala iti spune ca browser-ul are deja flash built-in.

Versiunile flash built-in pentru IE 11, Chrome 39 is total diferite. Sau asta e cazu pentru mine cu totu actualizat la zi.

IE 11:

DLKoqzr.png

Chrome 39:

8ofDvaJ.png

Flash Player oficial:

5vGmK3O.png

Daca "aveau" legatura ca vine cu windows-ul, atunci IE era la aceasi versiune pentru ca aia am instalata ( 16.0.0.235 ). Din pacate, nu e cazu, fiindca IE / chrome foloseste flashu "built-in".

@Terror: Cum ai reusit sa ai IE 11 cu flashu built-in la versiunea 16, eu am totu la zi si inca lucreaza pe 15.0, nu ca m-ar interesa dar nu ar strica sa stiu.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.