Cristian Mihalache Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Buna ziua, e prima data cand postez aici, am o problema, am un stick de la PNY de 32 GB, e al unui prieten, l am facut bootabil cu Kali Linux, am instalat pe laptop totul ok pana aici, dupa cand l-am bagat in pc sa transfer niste date mi-a cerut formatare si l-am formatat, dar memoria a scazut de la 32 de GB la 2,78 GB as vrea sa stiu si eu cum o pot rezolva... sau daca e posibil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted December 18, 2014 Moderators Solution Report Share Posted December 18, 2014 Incearca cu urmatoarea metoda: Deschide o sesiune CMD. Start -> Run -> cmd.exe Scrie "diskpart", se va deschide o noua consola de genu. Scrie "list disk". Scrie "select disk X", schimba X-ul cu numaru care ii apartine usb-ului. Scrie "clean". Scrie "create partition primary". Scrie "format fs=NTFS". Si ultimu pas, scrie "exit". Cam asta ar trebui sa fie totu, odata facut ar trebui sa ai partitia noua cu 32Gb. 2 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Mihalache Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 Multumesc mult pentru raspuns, astept sa se faca 100% si o sa dau un edit cu rezultatul ! Multumesc din suflet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Mihalache Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 puteti da t/c multumesc mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Motivul ? Cand "arzi" imagini raw-mode pe stick, se va crea o partitie de dimensiunea imaginii. Restul de spatiu va fi disponibil dar nealocat. Treaba se mai poate repara din Computer Management -> Storage -> Disk management. Este un tool vizual. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts