Cristian Mihalache Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Buna ziua, e prima data cand postez aici, am o problema, am un stick de la PNY de 32 GB, e al unui prieten, l am facut bootabil cu Kali Linux, am instalat pe laptop totul ok pana aici, dupa cand l-am bagat in pc sa transfer niste date mi-a cerut formatare si l-am formatat, dar memoria a scazut de la 32 de GB la 2,78 GB as vrea sa stiu si eu cum o pot rezolva... sau daca e posibil:
Moderators Solution gadeas Posted December 18, 2014 Moderators Solution Report Posted December 18, 2014 Incearca cu urmatoarea metoda: Deschide o sesiune CMD. Start -> Run -> cmd.exe Scrie "diskpart", se va deschide o noua consola de genu. Scrie "list disk". Scrie "select disk X", schimba X-ul cu numaru care ii apartine usb-ului. Scrie "clean". Scrie "create partition primary". Scrie "format fs=NTFS". Si ultimu pas, scrie "exit". Cam asta ar trebui sa fie totu, odata facut ar trebui sa ai partitia noua cu 32Gb. 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cristian Mihalache Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 Multumesc mult pentru raspuns, astept sa se faca 100% si o sa dau un edit cu rezultatul ! Multumesc din suflet!
Cristian Mihalache Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 puteti da t/c multumesc mult.
+Raziel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Motivul ? Cand "arzi" imagini raw-mode pe stick, se va crea o partitie de dimensiunea imaginii. Restul de spatiu va fi disponibil dar nealocat. Treaba se mai poate repara din Computer Management -> Storage -> Disk management. Este un tool vizual. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now