Anonymous1011 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Cand incearca cineva sa se inregistreze pe forum-ul meu ii apare pagina alba,am actualizat niste chestii la ipb si de atunci apare pagina goala. Va rog frumos sa ma ajutati cu o rezolvare.Vedeti poza atasata.
gaby Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Cum sa te ajutam cand nu explici cu lux de amanunte? Crezi ca facem parte din gruparea mamei omida ca sa putem ghici despre ce chestii e vorba? De ce ai actualizat cu acele chestii, si alte detalii? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Raziel Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Mai spun inca o data. Pentru pagina alba si nu numai, raspunsurile se gasesc in error.log.
Anonymous1011 Posted December 20, 2014 Author Report Posted December 20, 2014 Nu gasesc nimic in error logs. Si am actualizat cu astea: http://community.invisionpower.com/blogs/entry/9720-ipboard-33x-34x-security-update/ DE LA 3.3.4,si nu am observat ca nu era pentru versiunea mea de ipb(3.4.6)
Moderators Solution gadeas Posted December 20, 2014 Moderators Solution Report Posted December 20, 2014 Daca ai actualizat fisierele, vezi ce fisiere ai urcat din patch si re-uploadeaza fisierele originale care vin cu 3.4.6. Sau poti pune un backup daca ai facut inainte sa modifici fisierele alea. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Anonymous1011 Posted December 20, 2014 Author Report Posted December 20, 2014 My god,am un backup dar de la inceput,cand nu erau facute categoriile,grupurile de admin
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now