Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau un tutorial pentru a invata cum pot da Deface sau Sql injection. Cu scop educativ desigur. Nu imi dati tutoriale YouTube, nu am inteles nimic de acolo...

Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe FhiZsPe.png

Posted

Pai vreau sa invat ca deseori se baga peste mine niste copii prin deface lasindu-si reclama pe comunitatea mea!  Si de ce sa nu le rasplatesc cu aceiasi moneda?

Posted

Pai vreau sa invat ca deseori se baga peste mine niste copii prin deface lasindu-si reclama pe comunitatea mea!  Si de ce sa nu le rasplatesc cu aceiasi moneda?

Pentru ca dai dovada ca esti mai tampit si mai idiot ca ei? Razbunarea arma prostului ! Cumparati un webhost mai bun.

Posted

Ca bine le mai zice Sebastian... cu timpul alocat pentru razbunare, mai bine inveti tehnici de protectie impotriva defacing si injectii SQL.

O sa tin cont dar pana la urma ma invata cineva?

Posted

O sa tin cont dar pana la urma ma invata cineva?

Da, te învață mama www.google.ro 

Nu prea cred că este cu scop educativ la tine, și este ilegal să spargi site-uri.

• 1 month later...
Posted

1. Iti propun sa ti schimbi hostul si sa nu mai dai ACP la toti copiii

2. Nu are rost sa faci astfel de gesturi copilaresti ca poate iesi si mai rau

3. Eu zic ca PCT nu ti va oferi astfel de metode de slowhacking , exista forumuri speciale , acceseaza-le

• Downvote 1

~ TRAG ROMANIA ~

--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

Gazduire Jocuri : www.sase6.ro

Boost CS1.6 : www.csboost.net

Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.