Jump to content

Imaginile Cu Rank-Urile Nu Sunt Afisate In User Info!?

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o problema. Vreau sa pun si eu imagini cu rank-urile pentru fiecare grup in parte si nu reusesc. Am urcat imaginile in FTP, am pus la fiecare grad calea catre imagine si tot nu apar.
Detin o platforma IPB 3.4.5 daca conteaza asta....

• Moderators
Posted

Ce tema folosesti?

Esti sigur ca aia e linku spre imaginea de la rank?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Tu vrei sa fie ca in imagine ? Sau vrei sa apara gradul normal ?

Ca in imagine. In loc sa scrie administrator de exemplu sa apara o imagine si sa scrie administrator.
  • Moderators
Posted

Patratu acela sub "Administrator" inseamna ca imaginea nu exista, nu e bun urlu sau mi se pare mie?

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Bun. Acum, cateva explicatii, poate intelegi si ce faci, nu dai doar copy paste.

public/style_extra/team_icons/administrator.png inseamna http://www.firstgame.ro/public/style_extra/team_icons/administrator.png

Acceseaza te rog link-ul si spune-mi ce ti se afiseaza. In mod normal, daca calea este corecta ar trebui sa iti fie afisata imaginea respectiva in browser.

Mie mi se afiseaza eroarea 404 not found care indica faptul ca nu exista imaginea respectiva in locatia scrisa de tine.

Unde anume ai pus imaginea pe FTP? Acea cale trebuie sa o pui. Ca sa functioneze link-ul de mai sus trebuie sa o pui pe FTP in folder-ul public/style_extra/team_icons/

Pricepit?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Screenshot_3.png

Uite am urcat o poza in public_html, am intrat pe site si am scris dupa domeniu /a.jpg si acceasi eroare 404. Celelalte imagini de acolo merg cand scriu site.ro/ascultalive.png o acceseaza.

• Moderators
Posted

Ai editat cumva .htaccess pentru a bloca anumite lucruri?

Problema nu are legatura cu IPB, ci hosting sau htaccess.

Posted

Nu, eu nu am modificat nimic. Probabil cel care a cumparat domeniul o sa vorbesc cu el.

Si am mai incercat cu link extern:

Screenshot_4.png

Dar imi da eroarea asta:

403 Forbidden

Access to this resource on the server is denied!

• Moderators
Posted

Nu poti pune URL extern pentru ca ar citi de la adresa:

domeniuActual.ro/http://adresaExterna

• Moderators
Posted

Nu poti sa sti sigur pana cand nu verifici daca blocheaza ceva sau nu. Poate sa fie si de la hosting daca au ceva limitari.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.