Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !

Maestre,ţi-o zic sincer.

Aveam şi eu mentalitatea ta,să apară cât mai mulţii membri,însă degeaba,crede-mă , daca ei nu activează/fac posturi.

Mai bine te chinui 2 luni să faci 500 de membri care sunt activi,fac posturi , etc.

Decât să iei din baza de date , care ce crezi,mai rău îţi face.

1. Îţi minţi membri
  2. Membri vor avea "status update-ul" cu comunitatea veche (=reclamă)
  3. Există posibilitatea să îţi dea eroare la baza de date când îţi e vremea mai dragă şi să nu poţi face nimic.

Mai bine fă-ţi reclamă în limita bunului simţ cât poţi de mult , nu-ţi fura singur căciula !

daina mucles daina deles

Posted (edited)

Salut !

Maestre,ţi-o zic sincer.

Aveam şi eu mentalitatea ta,să apară cât mai mulţii membri,însă degeaba,crede-mă , daca ei nu activează/fac posturi.

Mai bine te chinui 2 luni să faci 500 de membri care sunt activi,fac posturi , etc.

Decât să iei din baza de date , care ce crezi,mai rău îţi face.

• Îţi minţi membri
  • Membri vor avea "status update-ul" cu comunitatea veche (=reclamă)
  • Există posibilitatea să îţi dea eroare la baza de date când îţi e vremea mai dragă şi să nu poţi face nimic.
Mai bine fă-ţi reclamă în limita bunului simţ cât poţi de mult , nu-ţi fura singur căciula !

Ai inteles problema gresit, comunitatea mea a fost sparta iar back up-ul nu este complet salvat. Nu stiu ce parti lipseste din el si cand il pun imi apare 'fatal eror, eror baza de date'.

Intelegi acum ? UP! 

Edited by Courage
Nu trebuie să scrii mic ca să înţelegem.
  • Moderators
Posted

Trebuia sa zici aia din start, e cu totu alta treaba.

Nu stiu de ce ai vrea sa extragi numaru de posturi si membri cand ai putea sa pui baza de date la loc?

Cat ocupa fisieru .sql? Daca ocupa mai mult de 2Mb e posibil sa ai limitari de upload la PHP, de aia si primesti eroarea acea.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Trebuia sa zici aia din start, e cu totu alta treaba.

Nu stiu de ce ai vrea sa extragi numaru de posturi si membri cand ai putea sa pui baza de date la loc?

Cat ocupa fisieru .sql? Daca ocupa mai mult de 2Mb e posibil sa ai limitari de upload la PHP, de aia si primesti eroarea acea.

Faza e ca fisierul .sql nu e complet si depaseste 200mb, avand 30k post si 4k membrii.. imi vine greu sa cred ca vreti sa renunt la el.

• Moderators
Posted

Faza e ca fisierul .sql nu e complet

Asta e foarte naşpa.

si depaseste 200mb

Şi de ce nu selectezi să fie compresat când îl descarci ?

• Moderators
Posted

Poate nu ai citit tot ce am zis, eu nu am zis sa renunti la nimic:

Daca ocupa mai mult de 2Mb e posibil sa ai limitari de upload la PHP, de aia si primesti eroarea acea.

Vorbeste cu firma hosting sa-ti scoata limita de upload sau spunele sa-ti puna ei backup-ul inapoi de la baza de date.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Cu ce ma ajuta asta la problema mea ? Stiu sa urc back up-ul, citeste te rog ce am scris..

Citeste ce ai scris mai sus cu mana ta. Credca ti-a raspuns la intrebarea aia, doar ai cerut un tutorial pentru a folosi BigDump.

Cand cineva iti raspunde la intrebari zici ca nu aia ai vrut sau ca nu e bine. Ti-am spus sa vorbesti cu firma hosting sa modifice limita PHP upload, se gaseste in fisieru php.ini care sanse mari sa nu ai acces.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.