Jump to content

Problema Schimbare Avatar, Ramane Tot Cel Vechi!?

Recommended Posts

Posted

Buna seara,

am o problema la un forum, pe platforma IP Board, 3.4.6.

Problema consta in, schimbarea avatarului.

Sterg avatar-ul, vreau sa-mi pun un avatar nou, dar din pacate, se seteaza tot cel vechi.

De la ce sa fie problema?

P.S: Cine imi gaseste solutia, va primi o mica 'recompensa'.

Posted

Daca incerci pe un nou browser iti apare cel nou . Sau sterge de pe browser-ul tau cookies . 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Ai setat Gravatars din System Setings - Members- User Profile - Gravatar : NO.?

Este irelevant ce ai spus tu.

Gravatarul setat pe yes , este cel care inlocuieste default avatarul, deci nu conteaza.

daina mucles daina deles

Posted

Odata ce din profile e setat 777 la proprietati , e imposibil sa nu se uploadeze alt avatar . Lasa aici un link cu site ul tau . 

Later edit: 

La site ul de la semnatura mi am facut cont , prima data am postat cu un avatar , apoi mi l am schimbat si am postat iar si alt avatar .

Este de la browser-ul dumneavoastra nu de la ipb .

In caz ca nu stii sa ii faci setarile la browser sa ti citeasca mereu cookies etc , ma poti contacta prin pm .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Problema aceasta nu o au toti membrii forumului. Eu (administratorul principal) am avut aceasi problema pe Chrome si am reusit sa o remediez stergand cookieurile frecvent. Toate bune si frumoase dar tot aparea aceasta problema. Solutia pe care eu am gasit-o a fost sa schimb browserul. Sunt pe Mozzila si merge foarte bine acum.

Problema cu cookiesurile mai declanseaza o alta problema la randul ei inafara de cea cu avatarele:

Repet, aceasta problema NU o au toti.

Alte idei?

EDIT: Problema cand uploadezi un nou avatar este aceasta:

{"pp_main_photo":"profile/photo-273.jpg","pp_main_width":140,"pp_main_height":140,"pp_thumb_photo":"profile/photo-thumb-273.jpg","pp_thumb_width":100,"pp_thumb_height":100,"pp_photo_type":"custom","pp_gravatar":null,"pp_profile_update":1421147890,"fb_photo":"","fb_photo_thumb":"","fb_bwoptions":0,"tc_photo":"","tc_bwoptions":0,"oldThumb":"http://forum.vproject.ro/uploads/profile/photo-thumb-273.jpg?_r=1421147887"}
  • Moderators
Posted

Problema cu hastag e pe aceasi forum? Nu stiu de ce am asa o impresie ca este de la firma hosting ca ii ajung prea multe cereri in aceasi moment si decide sa nu mai asculte sau sa incarce complet site-ul si de aia se seteaza linkurile cateodata cu www.link.ro/#.

La membri care se intampla asta cu avataru, se intampla todeauna sau in anumite momente decide sa o ieie razna si sa nu schimbe avataru?

A fost facut vrun import de la alt forum software?

Posteaza o lista cu aplicatiile folosite pe forum in momentu actual.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Problema cu hastag e pe aceasi forum? Nu stiu de ce am asa o impresie ca este de la firma hosting ca ii ajung prea multe cereri in aceasi moment si decide sa nu mai asculte sau sa incarce complet site-ul si de aia se seteaza linkurile cateodata cu www.link.ro/#.

La membri care se intampla asta cu avataru, se intampla todeauna sau in anumite momente decide sa o ieie razna si sa nu schimbe avataru?

A fost facut vrun import de la alt forum software?

Posteaza o lista cu aplicatiile folosite pe forum in momentu actual.

Problema cu hastagul este pe acelasi forum. Pana la acest moment, am schimbat 3 firme de host (renumite in tara pentru servicii) in aproape 2 saptamani. Avatarul odata se schimba, odata nu se schimba dar de cele mai multe ori nu se schimba si da eroare de mai sus.

Legat de import, am facut un update la versiunea 3.4.7 de la 3.4.6 dar aceasta problema era si inainte de update. Acum suntem pe 3.4.6 cu import al bazei de date de pe 3.4.7. Din cate am citit pe forumul celor de IPB in acest upgrade de versiune nu s-au actualizat tabelele din baza de date.

Aplicatiile la momentul acesta: NICIUNA. Doar cateva hookuri esentiale.

• Moderators
Posted

Foarte ciudat, daca zici ca va-ti plimbat atat cu baza de date sus, jos si incercat cu diferite firme hosting, e posibil sa fie vro problema in baza de date. Si da, din cate stiu baza de date nu s-a modificat de la 3.4.6 -> 3.4.7

Acest string:

{"pp_main_photo":"profile/photo-273.jpg","pp_main_width":140,"pp_main_height":140,"pp_thumb_photo":"profile/photo-thumb-273.jpg","pp_thumb_width":100,"pp_thumb_height":100,"pp_photo_type":"custom","pp_gravatar":null,"pp_profile_update":1421147890,"fb_photo":"","fb_photo_thumb":"","fb_bwoptions":0,"tc_photo":"","tc_bwoptions":0,"oldThumb":"http://forum.vproject.ro/uploads/profile/photo-thumb-273.jpg?_r=1421147887"}

Pare sa mearga spre un fisier care se ocupa de a desparti acel array si sa faca update / insert in baza de date, nu stiu prea sigur. Problema poate fi si de la vrun fisier modificat din greseala sau ca pur si simplu de la atatea incercari de a rezolva problema, a luat-o razna.

Cand ai decis sa schimbi la loc pe versiunea 3.4.6 ai pus o versiune nou nouta fara sa fie atinsa cu baza de date actuala sau a fost pur si simplu re-uploadat un backup mai vechi de la platforma?

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Au fost uploadate fisierele standard IPB 3.4.6 si intalate. Nu am pus nici un fel de backup. Dupa instalare am sters baza de date si am pus-o pe cea veche. Fara alte uploaduri inafara de (team_icons & profile)

Posted

poza folosita foloseste mult prea mult spatiu si no poti schimba decat din adminCp! :)

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

• Moderators
Posted

Daca era de la cat ocupa poza, i-ar da eroare direct cu un mesaj rosu in care il anunta ca ocupa prea mult.

Aici problema e alta, si posibil sa fie de la baza de date.

Pentru a proba daca e baza de date sau nu va trebui sa faci niste teste, fa asa:

1. Creeaza un folder nou in public_html cu ce nume vrei tu, exemplu: www.link.ro/testforum
  2. Instaleaza platforma IPB pe o noua baza de date ( nu sterge aia veche si nici sa nu pui baza de date actuala ), versiunea nu conteaza daca e 3.4.6 sau 3.4.7.
  3. Nu fa nimic, cheama una sau doua persoane sa te ajute sa probezi daca apare eroarea. Daca dupa cateva incercari nu va apare nici-o eroare si merge fara probleme avataru + nu apar linkuri cu hashtag, atunci trecem la urmatoru pas stiind ca e totu ok.
  4. Ia hook-urile folosite acum pe forumu actual si instaleaza-le pe testforum.
  5. Odata instalate, probati iaras treaba cu avataru si daca apare linkuri cu hashtag la sfarsit.

Daca nu apare nici-o problema in tot testu asta, eu zic ca se poate spune destul de sigur ca ceva are baza de date vechi.

Daca apare probleme, se pot aduna la cateva lucruri:

• De la versiunea non-retail folosita.
  • De la probleme cu niste permisiuni la vrun fisier.
  • Alte optiuni de probleme care acum nu-mi dau seama.

Odata incercat astea, si cu un raspuns detaliat despre problema, poate ne apropiem mai mult de care este problema. Eu eroarea aia nu am vazut-o niciodata si din searchuri pe google despre aia, nu a patit nimeni.

Posted

Daca era de la cat ocupa poza, i-ar da eroare direct cu un mesaj rosu in care il anunta ca ocupa prea mult.

Aici problema e alta, si posibil sa fie de la baza de date.

Pentru a proba daca e baza de date sau nu va trebui sa faci niste teste, fa asa:

1. Creeaza un folder nou in public_html cu ce nume vrei tu, exemplu: www.link.ro/testforum
  2. Instaleaza platforma IPB pe o noua baza de date ( nu sterge aia veche si nici sa nu pui baza de date actuala ), versiunea nu conteaza daca e 3.4.6 sau 3.4.7.
  3. Nu fa nimic, cheama una sau doua persoane sa te ajute sa probezi daca apare eroarea. Daca dupa cateva incercari nu va apare nici-o eroare si merge fara probleme avataru + nu apar linkuri cu hashtag, atunci trecem la urmatoru pas stiind ca e totu ok.
  4. Ia hook-urile folosite acum pe forumu actual si instaleaza-le pe testforum.
  5. Odata instalate, probati iaras treaba cu avataru si daca apare linkuri cu hashtag la sfarsit.

Daca nu apare nici-o problema in tot testu asta, eu zic ca se poate spune destul de sigur ca ceva are baza de date vechi.

Daca apare probleme, se pot aduna la cateva lucruri:

• De la versiunea non-retail folosita.
  • De la probleme cu niste permisiuni la vrun fisier.
  • Alte optiuni de probleme care acum nu-mi dau seama.

Odata incercat astea, si cu un raspuns detaliat despre problema, poate ne apropiem mai mult de care este problema. Eu eroarea aia nu am vazut-o niciodata si din searchuri pe google despre aia, nu a patit nimeni.

A durat ceva timp, dar am revenit cu un raspuns. Am incercat 2 posibilitati si problema a fost gasita (cred). Ideea sta in felul urmator:

I Prima parte

Avem un domeniu secundar de care am putut sa ne ajutam. Am instalat platofrma IPB simplu, am testat si nu am avut nici un fel de probleme. Am bagat si baza de date actuala, la fel. Totul perfect. Am sters tot si am dat un "drag & drop" al forumului actual inclusiv cu baza de date pe domeniul secundar. TOTUL FUNCTIA PERFECT. Am stat si ne-am gandit. Dupa schimbarea a 4 firme de webhosting, cateva saptamani de intrebat in stanga si in dreapta, ne-am gandit ca singura posibilitate ar putea fi de la DOMENIU. Nu stiu daca este posibil acest lucru dar este cea mai plauzibila ipoteza.

II A doua parte

Am instalat de la 0 platforma IPB pe webhostul actul, pe domeniu despre care tot vorbim. Aveam problema inca de la instalarea forumului fara a pune baza de date sau alte hookuri. Acest lucru rezulta si concluzia pe care am tras-o anterior.

Am incercat sa transfer domeniul la o alta firma dar registrarul interzice elibarerea codului EPP la domeniile .ro deci acest lucru este imposibil. Alte idei?

• Moderators
Posted

Toata treaba asta cu domeniu, eu unu nu vad cum ar putea afecta, daca nu ma insel, domeniu nu poate afecta cu nimic.

Alte idei, daca cineva confirma ca pot aparea probleme de la domeniu, ar fi sa vorbesti cu firma de la domeniu sa vezi care e treaba, dar cum am zis, eu unu nu cred sa fie aia problema.

• 2 weeks later...
Posted

Problema a fost rezolvata, iar nimeni nu a ghicit problema, asa ca, din pacate nu va pot oferi o 'recompensa'.

Problema era de la cloudfare, din aceasta cauza nu se updatau avatarele.

Va multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.