Jump to content

Un Chinez Prins La Vama Cu 94 De Iphone-Uri Lipite De Corp

Recommended Posts

Posted

Recent, in portul Futian aflat la granita dintre Hong Kong si China un cetatean de origine chineza a fost prins de vamesi in timp ce incerca sa treaca granita cu nu mai putin de 94 de telefoane iPhone 5S si 6 furate, lipite de corp, in valoare de aproximativ 50.000 de dolari. Desi chinezul a trecut de primele verificari cu brio vamesilor li s-a parut suspect ca desi acesta nu avea bagaje, se deplasa greoi. I s-a cerut sa treaca printr-un detector de metale iar cele 94 de telefoane au iesit la iveala.

rTFcdCk.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

:cascat: Pot să-l iau acasă pe ăsta? :))

chiar ca :))

On: va dati seama daca erau facute fara metale??

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Nu inteleg sensul comentariului tau.

Deci nu doar eu nu l - am priceput ...

Mi - era jena sa zic ...  gen : '' pica prost '' . [ pentru ca venea din partea mea ] .

Posted

Ma refeream sa treaca de detectoare gen "liberator" dar las-o asa , my mistake .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.