gaby Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Recent, in portul Futian aflat la granita dintre Hong Kong si China un cetatean de origine chineza a fost prins de vamesi in timp ce incerca sa treaca granita cu nu mai putin de 94 de telefoane iPhone 5S si 6 furate, lipite de corp, in valoare de aproximativ 50.000 de dolari. Desi chinezul a trecut de primele verificari cu brio vamesilor li s-a parut suspect ca desi acesta nu avea bagaje, se deplasa greoi. I s-a cerut sa treaca printr-un detector de metale iar cele 94 de telefoane au iesit la iveala. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+SoDas Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
+paKy* Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 SI eu care credeam ca romanu-i inventiv
+paKy* Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Eu cred ca vroia sa faca reclama la Apple
+th3#afk Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Pot să-l iau acasă pe ăsta? chiar ca On: va dati seama daca erau facute fara metale?? Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
+Vlăduț Rădulescu Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 chiar ca On: va dati seama daca erau facute fara metale?? Aurul, argintul, cromul, astea nu sunt metale?
+FML Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Nu inteleg sensul comentariului tau. Deci nu doar eu nu l - am priceput ... Mi - era jena sa zic ... gen : '' pica prost '' . [ pentru ca venea din partea mea ] .
+th3#afk Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Ma refeream sa treaca de detectoare gen "liberator" dar las-o asa , my mistake . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
+Raziel Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Noi il comentam pe Zx. Vlad, nu pe tine. 1
+FML Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Ma refeream sa treaca de detectoare gen "liberator" dar las-o asa , my mistake . Nu vorbeam despre tine , stay chill . 2
+Vlăduț Rădulescu Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Fuck, m-au prins la colț, gata, nu mai am ce comenta Deci nu doar eu nu l - am priceput ... Mi - era jena sa zic ... gen : '' pica prost '' . [ pentru ca venea din partea mea ] . A, da? Bine...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now