Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vorbeam ieri cu un prieten despre YouTube, videoclipuri, vizualizari, si am ajuns la partea de venituri din vizualizarile de pe YouTube. Am incercat sa caut ceva informatii referitoare la pragurile / preturile practicate pentru un anumit numar de vizualizari, de exemplu 1000, insa nu am gasit ceva concret. Asadar, stie cineva ce suma poti castiga din vizualizarile de pe YouTube? De cate este nevoie pentru a castiga ceva?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• Moderators
Posted

De cate este nevoie nu se poate stie exact, poate din 1000 vizualizari 300 folosesc AdBlock, ceea ce ar fi ca si cum ai avea 700 vizualizari cu anunturi din care castigi bani.

Rata de castig depinde de cat se plateste pentru fiecare anunt, unele platesc mai mult, altele mai putin, si totul depinde si despre ce este video-ul, poate unul de gaming plateste mai slab decat unul bazat pe tehnologie.

Deci un numar exact nu se poate spune, multi spun ca este intre 0.5$ si 4$ la 1000 vizualizari de anunturi, nu video.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Poate daca esti Partner sau un canal mai mare. Dar nu prea ar avea sens, daca un video primeste trei milioane de vizualizari si fiecare vizualizare are AdBlock, nu credca ii convine lu Google sa deie 1.500$ - 12.000$ pe acele vizualizari, eu unu nu vad rentabil treaba chiar daca ar fi Google, sa nu uitam ca is Video-uri cu sute de milioane, acolo sigur is 20% cu Adblock si is cantitati mari de bani care s-ar pierde.

Poate cineva stie mai exact cum sta treaba in cazu asta.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Asa este gadeas. YouTube nu plateste pentru simplele viziualizari, ci pentru reclamele din filmulete:

You don’t make money based on the amount of views you have. You make money based on people’s engagement with the ad.  Engagement here means clicking or watching a ad for more than 30 seconds.  YouTube Advertising is managed in the Adwords platform. Advertisers choose ads on a Cost Per Click (CPC) or Cost Per View (CPV) model.

Mai multte aici:http://videopower.org/how-many-views-to-make-money-on-youtube/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Corect, asta ar fi raspunsu exact :)

Sa nu uitam ca acum mai nou se poate da skip la reclama dupa 5 secunde, ce-a ce inseamna ca probabil primesti doar 16.67% din cat iti da reclama daca s-ar vedea complet.

Posted

Am cautat si eu asta in trecut , dar mi se pare o mare prostie . 

Iti dau un exemplu : esti platit cu 25% din banii de pe reclama daca folosesti 1-2 anunturi in video si esti platit cu 50% daca folosesti peste 4 reclame in video . Nu mai stiu extimarile cum erau dar erau ceva in acest gen . Cand iti faci parteneriat cu ei , spun ceva de acest fel .

Daca fiecare persoana la care ne am uita intr un video si ar pune minim 5 reclame , deja n ar mai fi videouri ar fi cancantv .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

Nici nu cred ca poti seta cate reclame sa ai in video. Unicul lucru ce-l poti seta este daca vrei sau nu reclame intr-un video anume.

Deci nu exista 1-2 sau 4. Totul este automat daca nu ma insel si sunt cand reclame de 15 secunde cate 2 sau una singura de 30, nu mai stiu nici eu exact cum is pentru ca deja m-am saturat de ele.

• Moderators
Posted

Aia nu cred sa aibe vro legatura cu YouTube. :)

Astea is toate optiunile la fiecare video uploadat, si in care alegi ce doresti:

oLCwC3H.png

Cand apasam pe iconita aia apare asta ( si alte lucruri ):

0G7PcnE.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.