Jump to content

Recommended Posts

Posted

La mine scad .  :)) 

Idem si pentru mine.

Sincer am inceput sa cred ca cei de la rockstar au inceput sa se "prosteasca" de tot amana asa

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

deci voi chiar preferati un joc plin de buguri de care sa va plangeti ca e plin de buguri si pe care sa nu il puteti juca pentru ca e plin de buguri?

Dar cate bug - uri sa fi gasit ei la jocul asta ?

Zic din 2012 ca - l scot si am ajuns in 2015 , they taking it too far ...

Posted

exceptand motivele economice, da.. dc altceva sal amane?

Codul pentru versiunea de PC difera de codul pentru versiunea de ps/xbox (care iarasi difera intre ele). Mai ales ca jocurile astea au prioritate pe console.. inseamna ca ajungi sa ai decizii luate in favoarea versiunii pe consola, care creaza probleme pentru versiunea de PC. (acuma eu nu prea am experienta cu crearea de soft consola/pc, dar mam jucat cu android/pc.. si pot sa iti zic ca pana si acelasi cod se comporta diferit in unele cazuri pe platforme diferite. Nu pentru ca ar fi probleme cu platforma, ci se intampla sa faci unele greseli care nu se manifesta decat in anumite conditii.. conditii care pe o anumita platforma, din diferite motive, nu se ivesc)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Motivul este evident $$$ daca au lansat GTA 5 pe consolele actuale sa fac oleaca de banuti înainte de a lansa pe pc si sa fie furati de pirati.Banu conduce .

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.