Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT , titlul spune tot , am vazut ca multi administratori de pe forumul meu isi dau like-uri si posturi din acp , cum opresc aceasta setare/optiune? Si inca ceva , imi puteti da un link de unde pot descarca hook-ul total members registered today ?

Vad ca webflake nu merge , iar pe celelalte site-uri e cam greu sa faci un cont!

a lot of bla bla bla...

Posted

Ca sa faci acest lucru , trebuie sa restrictionezi accesul lor la membri : member - manage admin restrictions .

Dar apoi nu o sa aiba acces deloc la modificare membri .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Nu ma , ei nu dau la ceilalti membri , isi dau ei singuri!

asta am si zis . Ai ceva de felul : Can edit ADMINS? si restrictionezi .

La punctul 2 : 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Pentru autolike:

ACP / System / System Settings / Members tab / Reputation system / Allow users to give themselves reputation => No

• Moderators
Posted

Nu prea poti sa-i opesti sa-si deie reputatie din ACP, doar daca le opresi si accesu la modificat useri din ACP. Si aia o poti face cum a spus th3#afk mai sus.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

pot "monitoriza" ce fac ei in acp ?

Sa-mi pot da seama cine face asemenea lucruri.

EDIT*: Se pare ca am rezolvat , am bagat la restrictii sa nu poata edita administratorii :)

a lot of bla bla bla...

Posted

pot "monitoriza" ce fac ei in acp ?

Sa-mi pot da seama cine face asemenea lucruri.

EDIT*: Se pare ca am rezolvat , am bagat la restrictii sa nu poata edita administratorii :)

Ai acces la logs- admin  nu? de acolo poti vedea tot ce editeaza , dar nu si files .

www.gamelife.ro

Posted

Pentru autolike:

ACP / System / System Settings / Members tab / Reputation system / Allow users to give themselves reputation => No

Nu imi apare reputation system acolo !

Facusem un topic cu aceasta problema , dar l-au sters!

a lot of bla bla bla...

Posted

Hai ca sa fim clari . 

ACP / System System Settings / Members tab / Reputation system / Allow users to give themselves reputation => No    Setezi ca membrii sa nu isi poata dea singur like .

Ca sa iti dai like uri din acp intri in members si setezi de la tine de la account numarul de like uri sau posturi , cum ai scris tu in primul post .

Ce legatura are una cu alta nu inteleg . 

Ca sa restrictionezi asta , tu trebuie sa umbli in acp - members - manage restrictions .

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.