+Vlăduț Rădulescu Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Salutare, PC Troubleshooting! Tocmai mi-am făcut un forum și au început să mă dispere niște ruși cu reclamele lor. De la browser nu cred că e, abia am instalat Chrome...
Marius Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Eşti direcţionat pe pagina aia când accesezi link către forumul tău din Google? Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.
+Vlăduț Rădulescu Posted January 27, 2015 Author Report Posted January 27, 2015 Nu, accesează când sunt pe forum
Marius Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Ai forumul infestat/virusat. Verifică fişierul .htacces şi vezi ce găseşti suspect acolo. Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.
+Vlăduț Rădulescu Posted January 27, 2015 Author Report Posted January 27, 2015 Ai forumul infestat/virusat. Verifică fişierul .htacces şi vezi ce găseşti suspect acolo. Am Virus scanner în cPanel. Am dat full scan, nicăieri nu am virusat.
Moderators gadeas Posted January 27, 2015 Moderators Report Posted January 27, 2015 Pentru ca un simplu redirect nu e un virus. Probabil e platforma nulled care ai instalat PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Vlăduț Rădulescu Posted January 27, 2015 Author Report Posted January 27, 2015 Pentru ca un simplu redirect nu e un virus. Probabil e platforma nulled care ai instalat Fuck, m-a prins Cam așa ceva. Pot să scap de reclamele alea? Am mai instalat platforme nulled, dar nu am mai întâlnit așa ceva... Să fie de la host?
AndroidV8 Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Fuck, m-a prins Să fie de la host? Poate, intereseaza-te. Să fie de la host?
Moderators gadeas Posted January 27, 2015 Moderators Report Posted January 27, 2015 Incearca sa intri in AdminCP si vezi daca iti da redirect. Daca nu, inseamna ca codu il gasesti prin boardIndexTemplate sau globalTemplate. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Vlăduț Rădulescu Posted January 27, 2015 Author Report Posted January 27, 2015 Incearca sa intri in AdminCP si vezi daca iti da redirect. Daca nu, inseamna ca codu il gasesti prin boardIndexTemplate sau globalTemplate. Nu îmi dă redirect, îmi dă în tab nou. Nu mă scoate din acea pagină, nu nimic. Să fie de la browser?
AndroidV8 Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Să fie de la browser? Nu cred, asa mai este la o Comunitate.
+Vlăduț Rădulescu Posted January 27, 2015 Author Report Posted January 27, 2015 Nu cred, asa mai este la o Comunitate. L-am întrebat pe colegul meu de breaslă și a zis că nu primește nimic de genul
+duL @ Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Încearcă să stergi cache din browser.. daina mucles daina deles
+th3#afk Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 presupun ca ai chrome . intri pe : chrome://settings/ in tabul extensii : dezactiveaza tot ( nu le sterge) si dai save . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Dimache Andrei Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Vezi ca ai niste extensii instalate la google chrome Intra la Setari > Extensii si sterge toate extensiile Semnatura de acest gen interzisa.
Moderators gadeas Posted January 27, 2015 Moderators Report Posted January 27, 2015 presupun ca ai chrome . intri pe : chrome://settings/ in tabul extensii : dezactiveaza tot ( nu le sterge) si dai save . Eu asta as face, in orice caz nu urmatoarea: Vezi ca ai niste extensii instalate la google chrome Intra la Setari > Extensii si sterge toate extensiile Pentru asta ii zici sa deie un format la pc, ca e aproape aceasi lucru, de ce le-ar sterge pe toate cand poate dezactiva fiecare in parte si sa vada care din ele e buba? ( Asta daca e cazu sa fie de la vro extensie si nu alte prostii din PC ). 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now