Jump to content

Care Este Rolul Butonului Edit Pe Forum?

Recommended Posts

Imi spuneti si mie care este rolul butonului edit? Voi veni cu continuarea la intrebare dupa ce aflu functia aici pe forum. Adica daca un om iti pune o intrebare tu raspunzi, el isi modifica intrebarea, tu cum afli acest lucru?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Imi spuneti si mie care este rolul butonului edit? Voi veni cu continuarea la intrebare dupa ce aflu functia aici pe forum ! Adica daca un om iti pune o intrebare tu raspunzi , el isi modifica intrebarea , tu cum afli acest lucru?

Pai , simplu :

Daca stii ce a postat , iti dai seama cand e modificat ...

2 ... Daca bifeaza casuta cu '' Show * Edit * by line '' , o sa vezi si ora cand a modificat ...

@th3#afk: Teoretic butonul edit este gandit sa ajute utilizatorii sa adauge ceva nou postarii pe care au facut-o, in caz ca au uitat sa scrie din prima, sa corecteze ceva greseli sau chiar sa modifice titlul mai putin inspirat. Ca se poate face abuz, ca in exemplul dat de tine, asa este, insa de aceea pe PC Troubleshooting utilizatorii obisnuiti (Members) au o restrictie in folosirea butonului de 15 minute. Dupa cele 15 minute butonul dispare.

Utilizatorii cu ceva vechime si posturi (care eu am presupus ca ar trebui sa fie mai seriosi), sunt integrati in grupuri speciale precum +Helpers, Veterans, VIP, Ambassadors, care incep sa aibe cat mai putine restrictii. Detalii aici:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

@th3#afk: Teoretic bută edit este gandit sa ajute utilizatorii sa adauge ceva nou postarii pe care au facut-o, in caz ca au uitat sa scrie din prima, sa corecteze ceva greseli sau chiar sa modifice titlul mai putin inspirat. Ca se poate face abuz, ca in exemplul dat de tine, asa este, insa de aceea pe PC Troubleshooting utilizatorii obisnuiti (Members) au o restrictie in folosirea butonului de 15 minute. Dupa cele 15 minute butonul dispare.

Utilizatorii cu ceva vechime si posturi (care eu am presupus ca ar trebui sa fie mai seriosi), sunt integrati in grupuri speciale precum +Helpers, Veterans, VIP, Ambassadors, care incep sa aibe cat mai putine restrictii. Detalii aici:

Ai uitat de Veteran :))

Edit: a stai, ai pus. Scuze, dă delete sau hide la postul ădta

• 3 weeks later...

intrebarea asta am spus-o atunci deoarece am raspuns la o intrebare intr o zi pe la ora 6 si pe la 12 am ajuns acasa si cand am recitit intrebarea era cu totul alta . Poate eram obosit , dar era foarte ciudat raspunsul la intrebarea data , de aceea m-am intrebat daca poate sa schimbe intrebarea si noua sa nu ne arate aceea linie galbena ( edit in line sau cum se numeste ) 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• 2 weeks later...

Ba eu nu va inteleg.... Din cate stiu eu Acel buton nu il folosesti asa de-an droanga , are un rol si el , dar sun umii mai smecheri sau  sa le zicem pui de smecheri care fac intr-asa fel incat sa ne batem capu aiurea .

Invatatura :

1. NU FOLOSITI ACEL BUTON PENTRU A RADE DE ALTII .DEOARECE O SA AJUNGETI CA ALTII SA RADA DE VOI SI NU O SA V-A CONVINA.
  2. Folositi acel buton pentru : Autocorectare si pt a face UPDATE la postul vostru.
  3. Respectati regulile 1 si 2.