Funcky Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Cum pot pune cat sa fie maxim si minim avatarele ce le pun membrii forumului? De exemplu vreau sa pun ca membrii sa nu poata sa-si puna avatare mai mici de 150x250 si nici mai mari de 150x300. Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Data viitoare nu o sa-ti mai raspund dar imi dau seama ca esti nou pe aici , foloseste functia search! ACP - TAB-ul Members - Manage member groups Selectezi gradul dorit , apoi te duci la tab-ul Global , si dai scroll pana jos , iti va aparea un nou tab , numit "Uploading" iar aclo iti faci setarile dorite. PS: Asta trebuie sa o faci pentru toate grupurile Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 S-a mai discutat de 1000 de ori. System Settings > Members > User Profiles > Show users full photo in topic view; maximum width și completezi acolo cu cât vrei. După intri la Members > Manage Groups > alegi grupul > Global > Personal Photo Limits și pui dimensiunile maxime ca și kb și dimensiunile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funcky Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Nu ati inteles, eu vreau sa fac ceva de genu: http://i.imgur.com/ep4byvR.jpgAdica imaginile mai mici de 150x250 sa nu poata fi puse ca avatare si nici cele mai mari de 150x300 Eu daca pun o imagine de ex 500x300 la profil se redimensioneaza automat si nu vreau asta. Vreau sa fie marimile fixe. Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted February 1, 2015 Moderators Solution Report Share Posted February 1, 2015 Poza e cu totu alta platforma, nu e IPB, IPB din pacate lucreaza asa, si iti redimensioneaza imaginea, marime minima nu tin minte sa poti, doar maxima. Doar la Personal Photo Limits poti seta maximu de spatiu si dimeniunile maxime. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funcky Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 ok am inteles... Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts