Alexandru C. Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Salut , cum sa fac ca si bannerul(brandingur) si admin_bar sa fie in aceasi latima cu wrapper-ul ?] EDIT : Pentru admin_bar am rezolvat pentru ca am facut ce mi-a zis filip aici : Acum , mi-a mai ramas banner-ul : a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted February 1, 2015 Moderators Report Posted February 1, 2015 Fara sa stim structura de la acel spatiu, e imposibil sa ghicim. Dar la acel element, trebuie adaugat un width: Y% la acel header, in care sa fie aceasi marime de % ca si meniul si bara de sus. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Vlăduț Rădulescu Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Fara sa stim structura de la acel spatiu, e imposibil sa ghicim. Dar la acel element, trebuie adaugat un width: Y% la acel header, in care sa fie aceasi marime de % ca si meniul si bara de sus. Nu ar putea să bage padding: 5px 6px;?
Alexandru C. Posted February 1, 2015 Author Report Posted February 1, 2015 Am adaugat la #branding , width: 91% , uitati rezultatul : a lot of bla bla bla...
Moderators Solution gadeas Posted February 1, 2015 Moderators Solution Report Posted February 1, 2015 Dai si un: margin: 0 auto; Sau: text-align: center; 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted February 1, 2015 Author Report Posted February 1, 2015 Multumesc mult , credeam ca nu-i mai dadeam de cap , gadeas , de acum sunt fanu` tau nr 1 Rezolvat cu : margin: 0 auto; a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now