Alexandru C. Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Salut , cum sa fac ca si bannerul(brandingur) si admin_bar sa fie in aceasi latima cu wrapper-ul ?] EDIT : Pentru admin_bar am rezolvat pentru ca am facut ce mi-a zis filip aici : Acum , mi-a mai ramas banner-ul : Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted February 1, 2015 Moderators Report Share Posted February 1, 2015 Fara sa stim structura de la acel spatiu, e imposibil sa ghicim. Dar la acel element, trebuie adaugat un width: Y% la acel header, in care sa fie aceasi marime de % ca si meniul si bara de sus. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Fara sa stim structura de la acel spatiu, e imposibil sa ghicim. Dar la acel element, trebuie adaugat un width: Y% la acel header, in care sa fie aceasi marime de % ca si meniul si bara de sus. Nu ar putea să bage padding: 5px 6px;? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Am adaugat la #branding , width: 91% , uitati rezultatul : Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted February 1, 2015 Moderators Solution Report Share Posted February 1, 2015 Dai si un: margin: 0 auto; Sau: text-align: center; 1 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Multumesc mult , credeam ca nu-i mai dadeam de cap , gadeas , de acum sunt fanu` tau nr 1 Rezolvat cu : margin: 0 auto; Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts