Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un pc... de 256 de rami si frecventza de 400 Mhz am gasit la cineva 1Gb de rami cu frecventza de 800Mhz daca as vrea sa scot acei 256 de rami si sa pun 1 gb ...o sa am vreo PROBLEMA?! [scz pt exprimare..] :(

vibefm.gif

Click here please !

Posted

mai intai de toate trebui sa stim cat de actual este sistemul.adica cat de nou cumparat este,trebui sa ne mai in formam pana la cat poate sa duca placa de baza,adica ce frecventza poate sa tina ptr memorii si ce fel de tip de memori,ca ex:DDRAM,DDR 2,DDR3.eu de exexmplu merge numai un anumit tip de ddr,adica trebui sa pun specific DDR2 memorie si numai acest tip ptr ca placa mea de baza nui facuta sa poata tine doua tipuri adica gen DDR2-DDR3,iara cele DDRAM sunt primul tip de DDR slot.deci ce conteaza conteaza daca placa de baza poate sa tina o memorie de 800 si ce fel de tip.asta trebui sa te informezialfel nu va merge sau se vor putea arde.

• 2 weeks later...
Posted

Inca mai am componentele de la sistemul meu (foarte) vechi cu XPu pe el, sincer nu stiu cati ani are dar e VECHI primu calculator care l-am avut si l-am folosit bine mersi pana in 2006 :) Aveam un procesor de 450mhz si 128 rami, placa de baza asus, placa video ati radeon de 16mb parca, tot am incercat eu sa-l modific , sa-l fac un pic mai bun, am inceput sa cumpar piese (procesor, cooler, placa de sunet etc) dar faza e ca niciuna nu se potrivea ... adica nu vroia sa mearga, atata de vechi era sistemu :)) pana la urma m-am ofticat si am luat un sistem nou cu procesor de 3ghz, mandria mea la acel moment :) Deci ce vreau sa spun e mai bine iei un calculator nou, unu cu procsor de 3ghx, placa video de 128, 500 rami etc e pe la vreo 3.5 milioane.

cat de cat on-topic: daca nu ma insel eu aveam 128 rami "pc100", am incercat sa pun alti rami (256), nu mai stiu de cat, hai sa zicem "pc200" dar faza e ca sistemu nu-mi recunostea decat 128 ... naspa

• 7 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.