Alexandru C. Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Salutare PCT Astazi un administrator mai vechi , a sters din acp 23 de membri , cam naspa , chiar cand am reusit sa ursc comunitatea la un pas mai sus. Acum , as vrea sa va intreb , ce pot face ? Stiu ca e de la baza de date , dar nu stiu exact ce trebuie sa fac. Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian C. Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Pui backup sau isi fac ei alt cont? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Un singur lucru: backup la baza de date Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+duL @ Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ai un backup dinainte sa fie stersi userii ? daca nu , ia legatura cu cei de la host,si vezi poate au ei un backup automat.. daca nu exista backup,nu exista solutii. Quote daina mucles daina deles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Eu nu am backup , o sa vorbesc cu cei de la host daca nu au nici ei , asta e... Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+duL @ Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Dar cel mai bine ar fii sa lasi exact asa cum este , si sa pui un anunt vizibil , de preferat in chat,in care sa anunti pierderea conturilor , iar daca posesorii conturilor , continua sa accese forumul tau , vor observa anuntul si voi creea la loc contul Quote daina mucles daina deles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Iti multumesc de propunere , asa voi face, Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts