KiddinG Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Salut! Cand sunt pe conectat pe forum si intra fratele meu dupa laptop (acelasi ip) ma deconecteaza , La fel si daca e el on si intru eu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iusti Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Depinde și acuma de "sistemul" forumului, așa mai mi se întâmplă și mie pe diferite forumuri. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Depinde și acuma de "sistemul" forumului, așa mai mi se întâmplă și mie pe diferite forumuri. Tu taci că ai început să vorbești prostii. Este, de obicei de la Host, alteori chiar de la platformă, care e buguită. Ce versiune folosești? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiddinG Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Este, de obicei de la Host, alteori chiar de la platformă, care e buguită. Ce versiune folosești? 3.4.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+duL @ Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Ok,iar tu vrei sa schimbi,sau ce vrei defapt sa faci ? fii mai explicit.. posibil gaby va sterge postul.. Quote daina mucles daina deles Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiddinG Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Daca citeai intelegeai , Vreau sa nu ma deconecteze cand inra cineva cu acelasi IP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 3.4.6 Nulled sau Retail? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiddinG Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Nulled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted February 7, 2015 Moderators Report Share Posted February 7, 2015 Eu unu nu reusesc sa apara problema asta la mine, am probat cu trei conturi in aceasi timp, unu pe PC, altu pe laptop si altu pe telefon, toate conectate la aceasi router. A mers fara probleme, chiar si sa postez de pe fiecare in aceasi moment cu diferite conturi. Ce browser folositi, ati incercat sa intrati unu de pe Mozilla si altu cu Chrome? Poate exista ceva sync intre ele si de aia se suprapun conexiunile ( care nu are niciun sens la cum lucreaza o sesiune ). Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiddinG Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Nu e de la browser , am incercat alte forumuri si nu face asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts