Jump to content

Sugestie Introducere Bump This Topic

duL @

Recommended Posts

Salut.

Propun adaugarea functiei bump this topic cu posibilitatea de a da bump odata la 48 ore.

De ce ? Sunt satul de toti copii disperati care nu citesc regulamentul ariei si dau up din 2 in 2 ore. Sincer, m-am saturat sa dau quote din regulament mereu..

Bineînțeles, si cu aceasta functie activa, membrul tot va avea posibilitatea sa lase reply cu "up" , insa fiecare astfel de mesaj , trebuie pedepsit/sanctionat,altfel nu se invata minte...

daina mucles daina deles

Nu vad rostul ...

Ori ca dai Up ori ca dai Bump , same thing ...

Am văzut că  tu nu şti cu IPB, uită-te acolo să vezi câte UP-uri se dau nerespectând reglamentul... şi ai să vezi de ce vreau să se adauge şi să existe stricteţe...

daina mucles daina deles

• Moderators

Eu todeauna cand vad un UP si nu este dupa ce-l putin 24h ii dau direct hide pentru a evita bump-ul printre primele.

Pe alta parte este si vina voastra uneori, omu nu respecta regulamentu, intreaba 3-4 intrebari in aceasi topic dar tot ii raspundeti, lasa-ti topicu acolo sau un simplu quote din regulament si dupa ne vom ocupa noi de topic sa dam TC sau ce e nevoie, dar din moment ce ii raspundeti la problema, nu mai are niciun sens sa dam TC. Ce-l putin asa vad eu lucrurile.

Spatiu folosit de catre baza de date nu conteaza cat este, ce-l putin nu conteaza daca plateste in functie de spatiu folosit sau daca are vrun plan la hosting. Dar.. avand in vedere numaru de topicuri, useri si posturi, as spune ca baza de date ocupa in jur la ~800Mb.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Am văzut că  tu nu şti cu ipb , uită-te acolo să vezi câte UP-uri se dau nerespectând reglamentul.. şi ai să vezi de ce vreau să se adauge şi să existe stricteţe..

Iar eu vad ca tu nu stii limba romana dar ce sa - i faci ...

Nu ma pasioneaza IPB , doar evaluez teme , mai ajut ici - colo cu hook - uri ... simple tasks ...

Te iau acusi la bani marunti , pe pariu ca nu stii sa - mi spui diferentele de baza dintre niste amarate de OS - uri ... So , please ... make a favor to the world and stop saying shits . :D 

• Upvote 2