Jump to content

Descarcati Tema Aznet.ro Black Free

tazzy*

Recommended Posts

Isi permite sa-l injure pe Funcker.

Imi permit sa fac ce vreau ba baiatule . Crezi ca daca a stiut parola mea sau a celuilalt fondator a rezolvat ceva ? Si tu crezi ca rezolvi ceva ca ai facut post aici ? Stiu ca ati vrea sa aveti si voi o comunitate ca aznet .. dar uite ca nu se poate . Tema asta se stie de cine e facuta , si imi dau seama ce copii de cacao exista pe internet :) Mai ales tu si ceilalti , "abea asteptam sa pui tema live" .. Crezi ca ma supara cu ceva ca este pe internet si tema asta ? Nici in 100 de ani nu o sa puteti sa faceti tema asta si precedenta :) . Asa ca va dau un sfat , ramaneti cu funker al vostru , luati-va de manuta si aruncati-va in dunare . Tot fanii mei sunteti si o sa fiti in continuare . Si cu asta te-am cam lamurit pe tine si pe ceilalti 10000 de puradei cu domenii .com la 6 euro , bye .

• Upvote 3
  • Downvote 1

Pot întreba cine naiba e Funker ăsta? E așa șmecher?

da, daca vrei sa nu apara pe ro-zone.ro deface by funcker, eu zic sa nu te iei de el.

Apropo, pe parola ta a n d r e w - nu are ce sa faca, el intra fara probleme in acp fara cont cu acces, de asta e " hacker " . :)

• Downvote 1

Imi permit sa fac ce vreau ba baiatule . Crezi ca daca a stiut parola mea sau a celuilalt fondator a rezolvat ceva ? Si tu crezi ca rezolvi ceva ca ai facut post aici ? Stiu ca ati vrea sa aveti si voi o comunitate ca aznet .. dar uite ca nu se poate . Tema asta se stie de cine e facuta , si imi dau seama ce copii de cacao exista pe internet :) Mai ales tu si ceilalti , "abea asteptam sa pui tema live" .. Crezi ca ma supara cu ceva ca este pe internet si tema asta ? Nici in 100 de ani nu o sa puteti sa faceti tema asta si precedenta :) . Asa ca va dau un sfat , ramaneti cu funker al vostru , luati-va de manuta si aruncati-va in dunare . Tot fanii mei sunteti si o sa fiti in continuare . Si cu asta te-am cam lamurit pe tine si pe ceilalti 10000 de puradei cu domenii .com la 6 euro , bye .

tu esti tazzy. ;) si stiu bine asta. :)) . Daca ma insel, asta e. Te-am vazut intr-un post odata pe pg-zone.ro cu numele a n d r e e w - la portofoliu [Artworks] Tazzy. si ai scris ,,Eu sunt tazzy, mersi" . Acum ai numele Carameloo :*

ECILA.RO gaming network

Copii... eram sigur, imaturitate la toate colțurile.

1. De unde „cenzură by Zx.Vlad” știi tu că tazzy îl pupă-n cur pe Funcker ăla? Poate sunt prieteni, ce știi tu.

2. Poate a n d r e e w - și tazzy sunt certați, nu te băga tu în treburile lor, muscă în lapte.

da, daca vrei sa nu apara pe ro-zone.ro deface by funcker, eu zic sa nu te iei de el.

Apropo, pe parola ta a n d r e w - nu are ce sa faca, el intra fara probleme in acp fara cont cu acces, de asta e " hacker " . :)

Nu mai dețin ro-zone. Ăsta e mare sculă? Bravo lui, mă doare fix în cot atunci, mă disperă copiii care se cred mari „hackeri”, dar dacă sparg câteva parole sunt de speriat. Dacă nu vă securizați platformele, n-am ce să vă fac.

tu esti tazzy. ;) si stiu bine asta. :)) . Daca ma insel, asta e. Te-am vazut intr-un post odata pe pg-zone.ro cu numele a n d r e e w - la portofoliu [Artworks] Tazzy. si ai scris ,,Eu sunt tazzy, mersi" . Acum ai numele Carameloo :*

Daca si numele mi-l fura .. Asta nu inseamna ca e fanul meu ? 

Te inseli amarnic ! Eu nu sunt cine crezi tu , si nu ma compara cu toti copii de 12 ani . El e doar un alt fan care il buttlick.gif pe funker sa nu se ia de pg-zone =))) pg-zone =pgz = plagiat , un copil care plagiaza =)) Daca si numele mi-l plagiaza ce vrei sa mai zic  =))

• Upvote 1
  • Downvote 1

Te inseli amarnic ! Eu nu sunt cine crezi tu , si nu ma compara cu toti copii de 12 ani . El e doar un alt fan care il buttlick.gif pe funker sa nu se ia de pg-zone =))) pg-zone =pgz = plagiat , un copil care plagiaza =)) Daca si numele mi-l plagiaza ce vrei sa mai zic  =))

draga " andrew " taci am zis.

Mi-am pus numele mai demult: " a n d r e w " cand nici macar nu stiam ca mai exista unul cu 2 " e " .

Taci daca nu stii , esti invidios ca noi toti facem rost de temele tale :P

si alea copiate de pe aimers.ro , cel putin meniul .

Isi permite sa-l injure pe Funcker.

Si pe tine pupincuristul lui Funcker , daca a postato pe net trebuia sa dai si anunt la ziar , stiri , FBI , CIA sa stie toata lumea de lucrul asta . Doar pe forumul original are voloare , acum toti o sa inceapa cu tema facuta de moa drepturile lui andrew- o sa se duca pe p*** .

• Upvote 2

• 1 month later...
  • 5 months later...

Ai făcut și tu o temă ,și gata? Gândește-te la Sebastian , Sau Courage , etc cât au făcut ei , și îi copiează toată România  și numai fac ca tine

Ai făcut și tu o temă ,și gata? Gândește-te la Sebastian , Sau Courage , etc cât au făcut ei , și îi copiează toată România  și numai fac ca tine

zici ca esti traian basescu. stai parcat in banca ta. Sebastian a invatat sa faca teme dupa ce m-am lasat eu =))) asa ca ciocu' mic. maricon mic ce ești. Cand o sa stii sa imbini doua coduri css atunci sa mai deschizi gura =)) 

• Upvote 1