Jump to content
  • 0

Probleme Forum Ipb 4 (Grupuri Si Permisiuni)

Question

Posted

Salut ! Detin un forum de ipb 4 , i-am facut upgrade de la 3.4 .

Ori nu ma mai pricep eu sa umblu intr-un forum ori e bulit de la ei cu beta..

Are cnv instalat ipb4 , am urmatoarele probleme.

Nu reusesc sa adaug inca un grup cu acces la ACP.

Nu am gasit unde sa adaug moderator doar la un forum.

Nu am reusit sa dau permisiuni de moderator si la alte grupuri decat cele standard.

Ma poate ajuta cineva cu problemele astea? Ms mult

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Posted

In primu rand, ce beta ai pus?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

Beta 6  , ca la beta 8 nu ii pot da update..am gasit cum sa adaug inca un grup la Moderators , dar daca fac acelasi lucru si la Administrator cu acelasi grup nu merge , nu-mi apare linkul catre ACP..dar pt forum..inca caut.

• 0
  • Moderators
Posted

Pentru a adauga un grup la Administrators, sa aiba acces la ACP verifica la:

8NDMQ6q.png

Cand adaugi new adminstrator, alege Group inloc de membru.

PS: La mine e Beta 8, am reusit upgrade fara probleme.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

Am incercat exact unde arati..nu merge..am pus si grup,si membru si morti masi..nimic.

PS:Ideea e asa , procedura care ai postat-o tu merge pentru moderatori , sa faci grupurile moderatori , ca sa le faci administrator degeaba.Singura solutie e

ca in momentul cand editezi grupul mentru membru Adaugi Primary group ce vrei tu , si la secondary adaugi Grupul Default de Administrator sau cum il ai tu editat..si doar asa merge.

Ai putea te rog explica cum ai facut poate fac eu ceva gresit

P.S2:Pentru fiecare forum in parte nu se poate asai?

• 0
  • Moderators
Posted

Da, exact cum ai spus in prima parte, am reusit doar asa cum ai zis tu, doar pentru moderatori, dar pentru AdminCP nu reusesc.

Am incercat cam peste tot si nu am gasit solutie, posibil sa fie vrun bug sau o eroare in codu de baza. Solutia momentan nu am cum sa-ti dau pentru ca inca nu m-am pus sa editez skinu default.

• Like 1
  • Downvote 1

• 0
Posted

Poti reusi cu second group..doar atat..

Vad ca au bug si pt warning..daca dai ban din warning si il scoti..mesajul cu warning points dispare dar char-u ramane banat..Mult prea multe probleme versiunea asta

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.