Jump to content

Recommended Posts

Posted

Firma Sud Africana Naspers care detine renumitul site de anunturi olx.ro a achizitionat operatiunile Schibsted (care detinea tocmai.ro) din cateva tari (printre care si Romania).

"Va intari platforma si va ajuta la monetizarea serviciilor si, in cele din urma, va conduce la generarea de venituri din anunturile online. Pietele in care industria anunturilor online s-a dezvoltat recent necesita investitii pe termen lung pentru a ajunge la o afacere sustenabila. Pentru a accelera dezvoltarea in aceste tari si pentru a evita investitiile costisitoare fara un rezultat cert, o astfel de tranzactie face sens in aceste piete", a declarat Cristina Gheorghitoiu, directorul de afaceri olx.ro.

Valoarea tranzactiei nu a fost dezvaluita.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Va mai ramane o perioada, insa in viitorul apropiat site-urile probabil ca se vor uni:

In urma tranzactiei, utilizatorii vor avea acces la platforma de anunţuri sub un singur brand şi vor putea transforma mai repede în bani produsele puse la vânzare. (Cristina Gheorghitoiu)

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...
Posted

Acum 2-3 zile mi-a cerut un prieten 2 euro pentru tocmai.ro cand l-am intrebat de ce nu pune pe olx o zis ca nu ii place =)) acum e obligat :)) . Mii de euro cheltuite pentru reclama TV la ambele site-uri asa 1 singur si bani la comun.

Posted

Mie mi se pare o idee bună,dar ştiţi cum e romanul,dacă are bani de ce să nu-i cheltuie pe astfel de panarame(reclame,sponsorizari),,?

P.s: sper că am voie să postez aici :))

• 3 weeks later...
Posted

Mercador24 nu are legatura cu Olx, Tocmai sau Naspers. E al cuiva care incearca sa profite de numele fostului site de anunturi.

Aaa, Mulțumesc de informație. Tocmai m-ai lămurit :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.