+Whiskey Gtv Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Salut. Am o problema. Pe pagina principala, la topics and categories, nu apare culoarea utilizatorilor la "ultimul post". M-ati putea rezolva fara ceva de instalat in plus? De exemplu, eu sunt in grumul Founders, grupul Founders este public si are culoarea rosie, la members list si la legenda apar cu rosu, dar la topicuri apar cu alb. Am dat pe Search , dar nu am gasit ceea ce doream Scuze pentru reclama, dar ma grabesc si nu am avut timp sa dau CROP. Poza cu problema:
Moderators Solution Courage Posted February 26, 2015 Moderators Solution Report Posted February 26, 2015 http://community.invisionpower.com/files/file/4323-group-color-on-user-link/
+Whiskey Gtv Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 Salut. Am o problema. Pe pagina principala, la topics and categories, nu apare culoarea utilizatorilor la "ultimul post". M-ati putea rezolva fara ceva de instalat in plus?
+Artick Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Este un hook numit ,, Group Color on User Link " postat mai sus de Courage .. FARA ACEL HOOK NU SE POATE sper ca am zis pe intelesul tau. ECILA.RO gaming network
Moderators gadeas Posted February 26, 2015 Moderators Report Posted February 26, 2015 Este un hook numit ,, Group Color on User Link " postat mai sus de Courage .. FARA ACEL HOOK NU SE POATE sper ca am zis pe intelesul tau. Nu mai zi asaceva, totu se poate, atat timp cat sti ce si cum se face, problema este ca nu merita oboseala de a crea un tutorial pentru asaceva cand exista deja un hook care functioneaza fara probleme. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Whiskey Gtv Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 Ok, am rezolvat! Multumesc mult.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now