Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Am facut decurand , acum 3-4 saptamani un forum numit ZoneCS , impreuna cu prietenul meu sNk :) .

Forumul este de gaming, vom avea incurand hosting & boosting , design-ul este unic.. Tema nu a mai fost pe niciun forum, este editata de la 0 .. Daca nu ma credeti asta este, dar forumul are un continut unic.

As dori si eu pareri despre : 

• Design
  • Membrii
  • Staff
  • Servere
  • Tema [ se incadreaza in design ]

Si niste sfaturi pentru a imbunatati-o, chiar nu mai am ideei, am facut multe pe ea :D .

Forum board: http://hosting.zonecs.ro 

Boosting: http://boost.hosting.zonecs.ro

Find IP: http://zonecs.ro/ip

Paginile Hosting & Boosting vor fi gata in cateva zile, cand voi cumpara dedicate.

Astept cat si critice, dar si sfaturi, normal, si pareri bune :) .

Rog un moderator mutarea topicului! Nu am fost atent.. 

ECILA.RO gaming network

Posted

Un design unic :)))) doamne. Ce ai tu unic la tema aia nu stiu. Alt webdesigner.. continutul forumului il gasesti pe inca 100 de forumuri pe putin. Nu veti ajunge departe cu astfel de comunitati. Keep going

• Downvote 1
Posted

Un design unic :)))) doamne. Ce ai tu unic la tema aia nu stiu. Alt webdesigner.. continutul forumului il gasesti pe inca 100 de forumuri pe putin. Nu veti ajunge departe cu astfel de comunitati. Keep going

Intrebarea e alta ? ce ai vrea sa ofere unic , daca toate comunitatiile incep de pe deflection??

Index ul e furat 100% , nici un caz creat de tine . 

Tema e ok , dar parca predomina prea mult acele bordere . 

Primul forum cu radio manele , wow . Joci cs si iti spune guta pe unde vin dusmanii nu i asa? ( off-topic :))

• Downvote 1

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Imaginea care o aveti in branding ati plagiato de la mine , nici macar nu sunteti in stare sa puneti un logo =)) , tema nu este ceva unic cate modificari la deflection mai bine arata daca o lasai nemodificata.

Posted

Intrebarea e alta ? ce ai vrea sa ofere unic , daca toate comunitatiile incep de pe deflection??

Index ul e furat 100% , nici un caz creat de tine . 

Tema e ok , dar parca predomina prea mult acele bordere . 

Primul forum cu radio manele , wow . Joci cs si iti spune guta pe unde vin dusmanii nu i asa? ( off-topic :))

Tema este facuta de mine, dar index-ul intr-adevar Ecila Index ;)

Multumesc tuturor de critice ! :) .

Imaginea care o aveti in branding ati plagiato de la mine , nici macar nu sunteti in stare sa puneti un logo =)) , tema nu este ceva unic cate modificari la deflection mai bine arata daca o lasai nemodificata.

Tu ai facut logo-ul =]]] ? Nu ma innebunii. Oricum, mersi de parere.

Banner-ul la fel la fel ca pe CsRullz, doar că ai șters tu textul și ai pus altul 8-|

Nu-mi place. Sincer chiar nu-mi place. f_icon are padding prea mic, maintitle întâlnit de minim 50 de ori, mai nou CuvintelE AșA SE ScriU.

Faza cu ,,Cuvintele asa se scriu" nu ii vad sensul. ,, ChaT " a modificat un administrator neghiob care i-am dat remove .

Mersi de parere ! :) .

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.