+Vlad Alexandru Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Salutare PCT , Vreau si eu de la voi o parere despre www.sase6.ro . Orice sfat / jignire e binevenita ! ~ TRAG ROMANIA ~--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---www.trag.ro/forumParteneri Officiali : * Gazduire Jocuri : www.sase6.ro* Boost CS1.6 : www.csboost.net* Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro
+Vlăduț Rădulescu Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Dau cu zarul, șase șase, ca minee nu se maaai naște Orice jignire? Ok. Ești prost Glumesc, arată chiar bine, îmi place foarte mult design-ul.
Sebastian C. Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Ce ar trebuii sa semnifice sase6? Design-ul este cam slabut folosesti WHMCS? daca da incearca o tema mai buna si pune ofertele pe index o sa arate mult mai bine.
+Vlad Alexandru Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 Ce ar trebuii sa semnifice sase6? Design-ul este cam slabut folosesti WHMCS? daca da incearca o tema mai buna si pune ofertele pe index o sa arate mult mai bine. Pai krond cam ce inseamna ? Eu m-am gandit sa fiu cat mai original , sa ii dau un nume banal nu cum fac toti ( ***host.ro **-host.com etc. ) . In ceea ce priveste sistemul , da , este WHMCS si chiar as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea da o tema in care ofertele sau macar un slide sa fie pe index , asta e ce am putut gasi pe moment si am retusat-o repede ! ~ TRAG ROMANIA ~--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---www.trag.ro/forumParteneri Officiali : * Gazduire Jocuri : www.sase6.ro* Boost CS1.6 : www.csboost.net* Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro
Moderators Courage Posted February 27, 2015 Moderators Report Posted February 27, 2015 In ceea ce priveste sistemul , da , este WHMCS.N-ar fi rau daca l-ai folosi legal.This domain is not authorized to be using WHMCS.
+Vlad Alexandru Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 N-ar fi rau daca l-ai folosi legal. This domain is not authorized to be using WHMCS. Aici ai si tu dreptate dar deabia am terminat de configurat , in zilele urmatoare voi cumpara si licenta ca totul sa fie in regula ! ~ TRAG ROMANIA ~--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---www.trag.ro/forumParteneri Officiali : * Gazduire Jocuri : www.sase6.ro* Boost CS1.6 : www.csboost.net* Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro
Alexandru C. Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 E destul de ok , îmi place foarte mult efectul hover. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now