+Andreeas Z. Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Salut , exista un asemenea hook ? Vreau ca in momentul in care un user face un topic intr-o anumita categorie sa apara direct modelul setat de mine .
+Andreeas Z. Posted March 2, 2015 Author Report Posted March 2, 2015 Pe phpbb stiu ca exista , dar pe ipb nu prea am gasit @
-Dg-Punct Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Ar fi frumos asa hook chiar ar fi super. sper sa gasesca cineva sunt interesat.
Moderators gadeas Posted March 2, 2015 Moderators Report Posted March 2, 2015 Da exista, se numeste Topic Template System si il gasesti aici: http://community.invisionpower.com/files/file/3834-topic-template-system/ Este putin mai greu de configurat ca si un hook normal, dar daca sti ce faci, te obisnuiesti, mai ales daca urmaresti readMe-ul. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Da exista, se numeste Topic Template System si il gasesti aici: http://community.invisionpower.com/files/file/3834-topic-template-system/ Este putin mai greu de configurat ca si un hook normal, dar daca sti ce faci, te obisnuiesti, mai ales daca urmaresti readMe-ul. Ai încercat? A ieşit ceva ? a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted March 2, 2015 Moderators Report Posted March 2, 2015 Ai încercat? A ieşit ceva ? Eu da, il folosesc la mine pe forum de la inceput PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Eu da, il folosesc la mine pe forum de la inceput Şi merge bine ? Adică eu mă gândesc , dacă scriu asdadasldkasdakd într-un topic , cum face să-l pună după model? Cer scuze de off-topic. a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted March 2, 2015 Moderators Report Posted March 2, 2015 Exista multe setari la acea aplicatie, poti lasa sa apara treaba de postat sau doar sa-i apara un fel de formular care sa-l completeze, dupa display-ul in topic il creezi cum vrei tu, ii poti da ce stil vrei, etc. In pozele aplicatiei se vede putin din cum ar arata formularu ce are de completat useru. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now