Jump to content

Recommended Posts

Posted

Scuza-ma prietene. Tu te-ai nascut invatat? Lasa glumele si off-topic-ul de-o parte

#Gaby, multumesc pentru sfaturi.

Nu vad ce glume sesizezi tu [ mai ales OFF - Topic ] avand in vedere ca , dupa cum a spus chiar si GOH , lucru pentru care , tin sa - i multumesc , ti - am evaluat asa cum trebuie taskmanager - ul buclucas ...

Daca - r fi sa fie vorba de cineva '' invatat '' de aici , cu siguranta n - as fi eu ... Dar e una sa nu te pricepi si sa ceri ajutor , alta sa nu stii sa citesti macar ce ai pe display ... Asta , prietene , ca sa - ti raspund la fel de '' in ton '' , se numeste incompetenta grasa ... :)  

P.S : Vezi ca incompetent nu e o jignire .

Posted

"O fi urmarit de FBI . =)) " Asta ce mai e?

Nu stiu sa citesc ce-am pe display? Acolo scria "Hitachi `si acel numar`" n-aveam de unde sa stiu ca acela este modelul. Scria undeva model?

Hai s-o lasam asa, ok? Nu cred ca sunt in masura sa ma contrazic/cert cu un Ambasador al comunitatii acesteia. Iti multumesc oricum si tie pentru raspunsurile acordate.

• Moderators
Posted

Incearca un clear cache de browser, poate chiar sa-l restaurezi la setarile din fabrica. Sterge-ti si history, password..etc. De multe ori din cauza de cache, merge destul de greu.

Posted

"O fi urmarit de FBI . =)) " Asta ce mai e?

Nu stiu sa citesc ce-am pe display? Acolo scria "Hitachi `si acel numar`" n-aveam de unde sa stiu ca acela este modelul. Scria undeva model?

Hai s-o lasam asa, ok? Nu cred ca sunt in masura sa ma contrazic/cert cu un Ambasador al comunitatii acesteia. Iti multumesc oricum si tie pentru raspunsurile acordate.

1 ... " O fi urmarit de FBI . =)) " - Era pentru GOH , te - a rugat frumos sa - i explici si lui [ de altfel daca o faceai , nu mai postam aia ] de ce ai ascuns modelul HDD - ului [ numarul acela dupa Hitachi ] , mai exact de ce ai considerat ca orice ar fi [ spuneai dupa ca nu aveai de unde sti ca ala e modelul dar totusi l - ai ascuns ] nu ne priveste ...

2 ... Deobicei , seria [ numarul ala ] iti spune ca face parte dintr - o anumita categorie [ model ] ... [ Ex : Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620A ] .

3 ... N - are nici cea mai mica legatura ca sunt eu Amba - '' nu stiu ce ''  , nu sunt cu nimic mai presus ca ceilalti .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.