Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. De dimineata, cand am vrut sa intru pe site-ul meu, mi-a aparut acest index:

Account Suspended
This Account Has Been Suspended

Mi s-a spus ca este de la Webhosting, ca nu este platit sau ceva.. Si eu cred asta. Imi puteti spune de la ce provine ? :D

Ps: Am folosit search, dar nu am gasit nimic.

ECILA.RO gaming network

• Moderators
Posted

Probabil ca folosesti vreun framework/script cu care ori nu e voie din cauza termenilor si conditiilor, ori nu ai licenta pentru ele si nu te lasa cu lucruri nulled. Mai ales ca e vorba si de hosting free.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mesajul This Account Has Been Suspended apare de regula atunci cand:

1. Ti-a expirat pachetul de gazduire.

2. Violezi termenii si conditiile firmei de gazduire.

3. Ai depasit cantitatea de resurse (CPU, trafic) alocate pentru contul tau de gazduire.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Salut. Am rezolvat, cei de la firma de gazduire de la care am serviciul webhost, verifica odata la nu stiu cate zile site-urile, si le pune in mentenanta cu acel index. Verifica de virusi si face backup la fiecare.

Multumesc pentru celalalte definitii. :)

@Gadeas; Nu am webhost free, am de la Turbo-host.

ECILA.RO gaming network

• Moderators
Posted

Totusi, eu nu as spune ca au dedicate.. Nu stiu ce echipament au, dar posibil ca PC-ul de casa al unora de aici, din PCT, sa fie mai puternic decat "dedicatele alea" :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.