Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu te voi ajuta pentru că s-a mai discutat de mii de ori această problemă.

Îcepe să folosești funcția Search , pentru că de asta e acolo.

a lot of bla bla bla...

Posted

Mda .. am cautat dar este subiectul diferit ! Acolo zice cum sa le schimbi nu am gasit cum sa le pui pe centru ..

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

• Moderators
Posted

Ce temă folosești ?

Ce legatura are tema cu un meniu ce e copy/paste cine stie de unde.

Meniu ala a fost sub numele test-menu in majoritatea cazurilor, mai is doua variante pe aici pe forum dar nu mai stiu cum se numesc, si cine stie daca folosesti vruna din alea doua.

Vezi unde ai bagat meniul (globalTemplate) la div-ul care contine tot meniul trebuie sa aiba un ID. Acel nume ar trebui sa existe si in ipb_styles.css, adica asa:

#numeID {

Daca stilu l-ai adaugat jos de tot, ar trebui sa fie un ID simplu, fara "#numeID a" sau "#numeID p".

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Probeaza cu:

margin: 0 auto;

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ba sa nu fie din cauza ca nu esti pe pc/laptop cum ai mentionat mai sus. pt ca tema nu este facuta pt mobil.

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted

Ba sa nu fie din cauza ca nu esti pe pc/laptop cum ai mentionat mai sus. pt ca tema nu este facuta pt mobil.

:-??     :troll:     :lamo:    :coffee:

Oare să fie de la asta ? :))

a lot of bla bla bla...

Posted

Am vazut butoanele acelea la mai multe teme si imi apare pe mijloc .. app eu nu stau pe tema pt mobil dau full version ...

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.