Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou

Daca pui width 100% aia nu inseamna ca se va vedea bine pe orice rezolutie, sau pe orice rezolutie de PC, totu depinde si cum e format restul.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mdea scuze,dar am cautat ceva gen cu  width dar mi-a dat altceva,trebuie cu latimea,nu am avut cuvant cheie pentru google.

Am facut cum mi-ai zis tu,dar oare pot pune un script dat de voi sa se vada forumul la fel pe toate dimensiunile pentru fiecare monitor?Eu asta as fi vrut defapt,credeam ca e de la width asta daca pun 100% iese totul bine..

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

• Moderators
Posted

La fel nu se va vedea pe orice rezolutie la skinurile IPB 3.X, lumea nu le-a facut responsiv deloc. Intre min-width care este pus la continut pentru a nu se deforma pe telefon si alte lucruri, precum max-width care posibil sa nu te lase sa se vada la fel din cauza ca daca ai max-width setat la 1200px si un user are latime de 1920px la ecran, lateralu lui va fi gol.

Pentru a rezolva asta daca ai cu max-width, seteaza un width in %, dexemplu 90%. Si sterge randu de max-width care se seteaza la:

.wrapper {

Atunci toata lumea va vedea latimea 90% din rezolutia totala ce foloseste el.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.