Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT am o mare problema in legatura cu comunitatea .... de cateva zile imi apare tampenia asta 
http://prntscr.com/6j6ns1

Tin sa va anunt ca pana acum nu a facut asa ceva...am cautat platforme "nulled" dar nu ma pricep...as dori o platforma sa o pot reinstala sau sa imi spuneti ce sa ii fac va rog frumos.

Am urmat un tutorial ...dar nimic tot de aici de pe site. atat am in ftp : http://prntscr.com/6j6q1i... m-ar interesa si celelalte sa le am sa se deschida odata

• Moderators
Posted

Chiar daca schimbi fisierele, problema aia nu dispare din senin. Mai citeste posturile pe acolo si vei vedea ca nu e asa usor sa rezolvi problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ok am inteles asta ftp-ul am nevoie de el fisierele alea , am nevoie de toate folderele alea public_ftb ... ma puteti ajuta?
Am citit alea si ...stiu ca nu e greu dar am nevoie sa se duca odata aia >.<

• Moderators
Posted

Vezi asta:

Navigare sigură Pagină de diagnosticare pentru wipeout.ro

Care este starea actuală de marcare pentru wipeout.ro?

Site-ul este marcat ca suspect. Accesarea acestui site poate dăuna computerului dvs.

O parte a acestui site a fost marcată pentru activitate suspectă de 1 (de) ori în ultimele 90 de zile.

Ce s-a întâmplat când a accesat Google acest site?

Dintre cele 19 (de) pagini testate pe site în ultimele 90 de zile, am constatat că 2 (de) pagini au dus la descărcarea şi instalarea de software dăunător fără consimţământul utilizatorului. Ultima accesare a acestui site de către Google a avut loc în data de 2015-03-18 şi ultima identificare de conţinut suspect pe acest site a avut loc în data de 2015-03-17.

Printre programele software dăunătoare se numără 2 scripting exploit(s), 1 exploit(s). Infectarea a dus la o medie de 3 (de) noi procese pe computerul ţintă.

Acest site a fost găzduit pe 1 (de) reţele, inclusiv AS35818 (WEBFACTOR-AS).

A funcţionat acest site ca intermediar, fapt ce a dus la distribuirea suplimentară de programe malware?

În ultimele 90 de zile, wipeout.ro nu pare să fi funcţionat ca intermediar pentru infectarea niciunui site.

A găzduit acest site programe malware?

Nu, acest site nu a găzduit software dăunător în ultimele 90 de zile.

Cum s-a întâmplat acest lucru?

În unele cazuri, anumite terţe părţi pot adăuga cod dăunător pe site-uri legitime, motiv pentru care vom afişa mesajul de avertisment.

Paşii următori:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.