Jump to content

Geforce Gtx 970 Oc Compatibila Cu Amd Fx 6300?

Recommended Posts

• Moderators

Din cate vad e compatibila, numa nush cum e cu alimentarea. Banui ca placa aia video are nevoie de alimentare auxiliara

Din ce vad, 1*8 pin + 1*6 pin.

Duce o sursa buna de 500 W, dar la procesorul tau.. nu stiu ce sa zic. Pare cam overkill placa video.

In principiu AMD FX 6300 iti cam limiteaza placa video, dar depinde si pe ce rezolutie joci. Un 8350 ar fi de departe mai bun.

Cata memorie RAM ai? Ar fi bine sa ai 8 GB macar.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Nu, sigur nu e destul. Doar daca ai acei conectori de care se vorbea mai sus. Dupa numele sursei, sunt 99% sigur ca nu iti va functiona.

In principiu ca sa iti functioneze placa aia ai nevoie de 2 lucruri:

1. port PCI-Express 1x16 (sau ceva de genul - scrie in specificatiile placii video)

2. sursa destul de puternica sa iti poata alimenta placa video ( sursa sa aiba neaparat conectorii respectivi - 1x8 pin + 1x6 pin).

DAR, asta nu inseamna ca iti va functiona la capacitate maxima. Dupa specificatiile procesorului pus de tine, nu cred ca-ti va face bottleneck, doar ca 6core si 6 threads la 500 ron, mi se pare suspect de mic pretul... chiar si pentru un AMD, poate ma insel, zic si eu din comparatie cu Intel.

Acea placa mi-am cumparat-o si eu, doar ca e de la ASUS si folosesc sursa asta de 600W: http://www.pcgarage.ro/surse/corsair/builder-series-cx600m-cp-9020060/

Daca te uiti in specificatiile sursei, la conectori, mentioneaza ca are doi conectori de 6+2 pini pentru slot PCI-E.

Ce placa de baza ai sau intentionezi sa cumperi ?

• Upvote 1