Cryy Thy Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Cand ti mouse pe una din meniurile, ex: System, Members . Nu pot cauta Membri dupa nume, nu pot face nimik mai exact. Stiu ca sa mai vorbit despre asta dar am cautat si nu am gasit Va las o imagine mai jos: Sper sa primesc o rezolvare. Am instalat aplicatia ( Countdown ) si dintr-o data nu am mai putut incarca Hook nimik.
Moderators Courage Posted March 28, 2015 Moderators Report Posted March 28, 2015 Am instalat aplicatia ( Countdown ) si dintr-o data nu am mai putut incarca Hook nimik.Si daca o dezinstalezi banuiesc ca merge, nu?
Cryy Thy Posted March 28, 2015 Author Report Posted March 28, 2015 Am dezinstalato, am sters tot din FTP fiecare fisier in parte si a ramas la fel.
Cryy Thy Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 Deci de la hook-uri nu este problema ca am dezactivat toate hook-urile ma pute-ti ajuta cumva va rog ?
Moderators gadeas Posted March 29, 2015 Moderators Report Posted March 29, 2015 E posibil sa fi editat vrun fisier hook-ul ala "Countdown", de aia chiar daca ai dezinstalat hooku, tot a ramas la fel, incearca cu un reache la skin sau un reache la toate aplicatiile de la: AdminCP > Applications & Modules > Manage Applications & Modules > Recache Apps & Modules Daca nici asa nu merge, posibil sa trebuiasca sa pui un backup sau sa scoti fisierele din backup pentru a nu pierde posturi/topicuri/membri, etc. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cryy Thy Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 Am rezolvat problema, lipsea ceva fisiere din admin si acuma este totul OK puteti da
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now