Jump to content

Recomandare Tastatura Gaming (Racing)?

Sebastian C.

Recommended Posts

M-am apuc de un joc de curse de F1 si m-am plictisit sa ies pe locul 100-150 pe fiecare traseu din competitie din cauza tastaturii de la laptop , da stiu tastatura nu e de vina eu sunt ca nu conduc cum trebuie si e.t.c dar am jucat de pe Pc-urile de la info si am scos un loc mai decent 90-100 :))ma uit in clasament la cei din top10 ii intreb si nu prea vor sa zica ce tastatura folosesc singurul care mia zis a fost un roman si o zis ca foloseste un IBM vechi de 10 ani cu care scoate lejer top5 . Vreau sa imi recomandati niste tastaturi pentru jocu de racing , F1 e.t.c NFS , The Crew

Tastaturi de racing nu exista (asa cum a zis si Terror mai sus, pentru racing se recomanda controller sau volan), si asta pentru ca nu te poate ajuta asa mult. In principiu sunt 4 butoane (acceleratie, frana, stanga, dreapta) care trebuiesc apasate, restul vine din dexteritatea fiecaruia si experienta pe care o are. Eu zic ca aici mai trebuie lucrat. Am jucat si eu jocuri pe laptop si intr-adevar, e putin cam incomoda tastatura incorporata fata de una dedicata, si asta din cauza ca butoanele de obicei sunt inghesuite.

Asadar, daca joci pe sageti iti recomand o tastatura care sa aibe aceste butoane cat mai aerisite, adica:

u4AaIj3.png

in detrimentul uneia care le are asa:

j4CF3DP.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Am mai intrebat pe joc si am ajuns la o "dilema" am de ales intre 3 tastaturi:

Am gamepad (logitech f710) dar pot juca doar trasee "short" si care n-au curbele asa de inghesuite ca cele mari mai degraba joc pe cele ovale fara colturi care sunt in numar de vreo 4-5 maxim.