Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am apuc de un joc de curse de F1 si m-am plictisit sa ies pe locul 100-150 pe fiecare traseu din competitie din cauza tastaturii de la laptop , da stiu tastatura nu e de vina eu sunt ca nu conduc cum trebuie si e.t.c dar am jucat de pe Pc-urile de la info si am scos un loc mai decent 90-100 :))ma uit in clasament la cei din top10 ii intreb si nu prea vor sa zica ce tastatura folosesc singurul care mia zis a fost un roman si o zis ca foloseste un IBM vechi de 10 ani cu care scoate lejer top5 . Vreau sa imi recomandati niste tastaturi pentru jocu de racing , F1 e.t.c NFS , The Crew

Posted

La racing eu stiu ca mai repede iei un controller sau vreun volan ...

Ca tastatura de gaming ai gama Logitech dar ... nu stiu cat de '' racing '' sunt . 

Posted

Tastaturi de racing nu exista (asa cum a zis si Terror mai sus, pentru racing se recomanda controller sau volan), si asta pentru ca nu te poate ajuta asa mult. In principiu sunt 4 butoane (acceleratie, frana, stanga, dreapta) care trebuiesc apasate, restul vine din dexteritatea fiecaruia si experienta pe care o are. Eu zic ca aici mai trebuie lucrat. Am jucat si eu jocuri pe laptop si intr-adevar, e putin cam incomoda tastatura incorporata fata de una dedicata, si asta din cauza ca butoanele de obicei sunt inghesuite.

Asadar, daca joci pe sageti iti recomand o tastatura care sa aibe aceste butoane cat mai aerisite, adica:

u4AaIj3.png

in detrimentul uneia care le are asa:

j4CF3DP.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu ma prea intereseaza pretul asa de mult , am vazut volane la 11 mil, dar degeaba tot nu puteam juca cu ele :)) , am sa o rezerv si saptamana viitoare am sa o cumpar dar cam greu imi vine a crede asta :

BEAfT32.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.