Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, voi ce credeti? Un om obijnuit poate invata "Adobe: Photoshop / Illustrator / After Effects" fara sa se uite la tutoriale pe internet? Petrecand doar maxim 30 min. pe zi in programul respectiv si sa testeze: ce face aia, ce se intampla daca apas aici, apas aici si vreau sa vad ce se intampla, combin aia cu aia si vad ce-mi iesi ..etc.

Ce credeti?

Posted

Daca face lucrari in fiecare zi si incearca fiecare functie, probabil ca usor, usor va incepe sa stapaneasca optiunile programului. Totusi, este mult mai greu sa faci progrese fara tutoriale sau cineva care sa te invete pentru ca nu ai idei despre cum si unde poti aplica o anumita unealta, iar lucrarile pe care le faci fara tutoriale si fara experienta in domeniu cel mai probabil sunt simpliste (cateva forme geometrice colorate, ceva text, ceva efecte si culori si cam atat).

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc mult.

Inca ceva: In cat timp poti devenii profesionist in Photoshop daca petreci maxim 30min. in fiecare zi in programul respectiv?

Depinde si de tine, de cat de repede prinzi tehnicile si informatiile.

Am uitat sa adaug: Daca poti, da-mi si cateva site-uri cu tutorialele de baza pentru Adobe Illustrator.

Multumesc.

https://helpx.adobe.com/illustrator/tutorials.html

http://www.illustrationinfo.com/illustrator-beginners-series/

http://webdesignerwall.com/tutorials/adobe-illustrator-shortcuts

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu ,sincer am invatat photoshop fara nici un tutorial!

Te sfatuiesc sa te uiti la tutoriale.

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

digitaltutors.com are niste tutoriale foarte bune pentru o gama mare de programe.Dar daca vrei sa devi profesionist, va trebui sa stai un pic mai mult de 30' pe zi :D Asta ca tot ce faci sa nu fie o pierdere de vreme.

Posted

nu

Eu urmaresc tutoriale doar pentru text si ma descurc destul de bine .

Multumesc mult.

Inca ceva: In cat timp poti devenii profesionist in Photoshop daca petreci maxim 30min. in fiecare zi in programul respectiv?

30 de minute? Destul de putin ca sa studiezi fiecare parte din Photoshop , iti recomand sa incepi cu efectele dupa cu spatiul de lucru 3D.

• Upvote 2
Posted

Vreau sa generalizez putin ...

Daca '' tutorial '' = exemplu de lucru ( model operational ) , asa cum il percep eu , cel putin ... da , la inceput , ai nevoie de cateva .

Dupa ce ajungi sa te pricepi ... nu te mai atingi de ele [ cu atat mai mult in PS ] .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.