+C A T A L I N Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 MDEA! WEBHOSTING + DOMENIU KROND.ORG http://s18.postimg.org/tdbjqzbc9/Untitled.png 1 Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
Sebastian C. Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Si de unde stim noi ca ai webhost la krond? 2
Moderators Courage Posted March 31, 2015 Moderators Report Posted March 31, 2015 MDEA! WEBHOSTING + DOMENIU KROND.ORGSite-ul merge fara probleme. Ca ti-a schimbat cineva infatisarea e vina ta, nu a webhost-ului.E ca si cum ti-ai lua usa metalica cu grosimea de juma de metru si te plangi ca au intrat hotii in casa, cand defapt tu ai uitat sa incui usa. 1
+FML Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 E ca si cum ti-ai lua usa metalica cu grosimea de juma de metru si te plangi ca au intrat hotii in casa, cand defapt tu ai uitat sa incui usa. Nici eu nu puteam zice mai bine .
+C A T A L I N Posted March 31, 2015 Author Report Posted March 31, 2015 Si de unde stim noi ca ai webhost la krond? who.is Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
+FML Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 who.is Wait , wait ... doare daca vorbim si noi putina romana ? Want an English place ? - http://pctroubleshooting.ro/forum/175-english-corner/ .
+FML Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 who.is e site link aah , ciudat nume pentru 1 site .
gaby Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Poti sa iti gazduiesti site-ul si pe serverele NASA, daca platforma are vulnerabilitati te poti trezi cu site-ul spart. Cel mai probabil in cazul tau "un prieten" ti-a facut asta, care avea acces la fisierele site-ului, ACP (daca e vorba de IPB), etc. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lucian50 Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Pot să-ți îmbunătățesc securitatea și să te învăt cum să ștergi acele deface-uri, dacă vrei. Contactează-mă! Ai în semnătura mea, toate modalitățile. Preferabil pe Y!M sau skype. P.S Nu sunt țepar. Întreabă pe cine vrei. EDIT: A forum-ului. Nu a site-ului.
Recommended Posts