Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT! Tunning mi-a furat Steam-ul... Il pot recupera?

• Upvote 1
  • Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Merita o medalie 

Sincer, nu prea mi se pare ok ce a facut. Baiatul a bagat bani in steam, si vine unul care nu are bani si il fura .. 

• Downvote 1
Posted

Merita o medalie 

Sincer, nu prea mi se pare ok ce a facut. Baiatul a bagat bani in steam, si vine unul care nu are bani si il fura .. 

Eu l-am obligat sa imi dea parola??

Posted

Salut PCT!Tunning mi-a furat steam-ul

Asta e , n-ai ce face acum lasă-l să se bucure de el trimite sesizări la steam spunele că este furat e.t.c şi vezi ce se întâmplă ! Dacă a vrut să-l cumpere e ţepar dacă tu ai dat parolă că prostu atunci e înţelegere normală.

Posted

nu am vrut sa il cumpar, i-am spus da si mie parola sa ma joc.

Vai de tine..Omu' a vrut sa faca un bine,sa vezi si tu cum e sa te joci un cs pe steam,dar na...esti prea batut in cap sa intelegi ;)

Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori !

Recurtam servere de orice fel !

www.starcs.ro

Posted

M-a rugat frumos sa se joace si el cs GO si eu i-am dat parola,nu am fost prost ,am vrut sa fac si eu un bine..

Oricum roata se va întoarce

M-a ajuta cineva sa fac sesizare va rog?,am dovezi ,tot ce trebuie,faceți si voi un bine

Cine e bun si vrea sa m-a ajute add pe mess la gamercatalin

Si sa dea un buzz

• Downvote 1

Posted

Salut PCT! Tunning mi-a furat Steam-ul... Il pot recupera?

Daca poti dovedi ca este contul tau ar trebui sa il poti recupera. O factura de la CS:GO, extras de cont, orice de genul asta e bun. Detalii suplimentare gasesti aici: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-qdfn-4366

Macar stiu sa dau tzepe, asta e romania.

Closed va rog, facem chat?

Nu, Romania nu e asta. Nu stiu daca aveti ceva de impartit sau nu, insa nu e deloc ok sa furi. Stiu, sunteti la varsta  la care tot ce zboara se mananca. Daca de la varste fragede aveti numai furt si tepe in cap, nu stiu unde o sa se ajunga.

M-a rugat frumos sa se joace si el cs GO si eu i-am dat parola,nu am fost prost ,am vrut sa fac si eu un bine..

M-a ajuta cineva sa fac sesizare va rog?,am dovezi ,tot ce trebuie,faceți si voi un bine

Si sa dea un buzz

Pe viitor nu mai face pe bunul samaritean, mai ales nu cu cineva pe care nu-l poti trage la raspundere. S-ar putea sa ai de suferit, asa cum probabil vezi.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si sa dea un buzz

Boss , orice "prost" stie ca exista chestiuta aia micuta de la steam numit Family Share parca si iti parmite sa te joci jocurile pe care le are prietenul tau , nu va puteti juca amandoi simultan acelasi joc.

Posted

Boss , orice "prost" stie ca exista chestiuta aia micuta de la steam numit Family Share parca si iti parmite sa te joci jocurile pe care le are prietenul tau , nu va puteti juca amandoi simultan acelasi joc.

Tu sti asta, el nu.

Nu poti recupera ce nu am furat, email meu, intrebarea mea secreta, parola mea, numele meu.

Posted

Tu sti asta, el nu.

Nu poti recupera ce nu am furat, email meu, intrebarea mea secreta, parola mea, numele meu.

Cat timp cont-ul a fost prima data pe adresa lui nu conteaza , se poate verifica toate adresele de pe cont + ip-urile logate dar cand o sa afle motiv-ul pentru care la pierdut nu o sa vada nimic.

Posted

Cat timp cont-ul a fost prima data pe adresa lui nu conteaza , se poate verifica toate adresele de pe cont + ip-urile logate dar cand o sa afle motiv-ul pentru care la pierdut nu o sa vada nimic.

Mi-a dat parola de buna voie. Cer closed.

Posted

Nu ceri nici un closed!Stai sa rezolvam treaba si dupa closed baiatu!

gaby am dovezi cu email-uri primite de la steam cu coduri!Dar nu ma pricep sa fac o sesizare!

Gaby te rog frumos ,ma poti ajuta tu ,sincer esti singurul care imi insprimi seriozitate de aici,OM MATUR! Ai la semnatura mea datele prin care ma poti contacta

Fa te rog frumos un om fericit :) Mersi!

• Downvote 1

Posted

nu iti da nimeni 25 de euro pe un cont steam, eu am bagat 30 de euro, daca-l dau cu 1 milion , e bine . ;)

Si am si jocuri calumea, nu dinalea free. 

Posted

nu iti da nimeni 25 de euro pe un cont steam, eu am bagat 30 de euro, daca-l dau cu 1 milion , e bine . ;)

Si am si jocuri calumea, nu dinalea free.

M-a Ajuti sa fac o sesizare?

Posted

Incearca sa faci sesizarea, posteaz-o aici si noi te ajutam.

Ai nevoie in primul rand de urmatoarele (ti le traduc in caz ca nu stii):

1. Your Steam Account login name (username-ul / ID-ul contului de Steam)
2. The original email address used on the account (adresa de email pe care a fost contul de Steam)
3. Proof of account ownership (dovezi cum ca contul este/a fost al tau - CD KEY, facturi, extras de cont, date despre cardul bancar (tipul cardului - Visa, MasterCard, etc., numele proprietarului cardului, adresa, si ultimele 4 cifre ale numarului cardului) daca plata a fost facuta cu un card). Cu cat mai multe dovezi, cu atat mai bine.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Unde dau sa comun sesizarea?Trebuie sa am cont?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.