Jump to content

Recommended Posts

Posted

aZuTMqc.png

UnitChamp  este o comunitate aparuta din data de 28 MAY 2011  ! Domeniul a fost reinoit dupa o perioada de functionare de aproximativ 3 ani ! Suntem o comunitate stabila unde toata lumea munceste din greu pentru a duce comunitatea la un nivel cat mai mare !

Cautam staff & servere care vor sa faca parte din comunitatea UnitChamp . Oferim suport 24/7 serverelor afiliate , server download url de mare viteza cat si addons-uri la cerere !

www.unitchamp.com

www.unitchamp.com/forum

Astept parerile voastre :)

• Upvote 4

Posted

Văd că ați redeschis-o. Frumos , baftă cu ea :) Tema este foarte faină, chiar dacă butoanele sunt de la Ecila editate radical și maintitle editate din Legendz

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted

Frumoasa tema.Daca ai putea sa mi-o dai si mie . as fi recunoscător

• Downvote 2

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Salută-l pe Shady din partea mea. Tema este perfectă

Te saluta el

Shady UCH: dar dupa cum arata avataru' ala e S.Clav.. 
Shady UCH: dap.. el e.. 
Shady UCH: acum am vazut si topicu' 
Shady UCH: Spune-i ca-l salut si eu 

Ideea este sa fie propriu si conceptul de unic , probabil cand va fi o versiune 3.0/4.8 Shady poate o sa puna tema pe net.

Posted

Te saluta el

Shady UCH: dar dupa cum arata avataru' ala e S.Clav.. 
Shady UCH: dap.. el e.. 
Shady UCH: acum am vazut si topicu' 
Shady UCH: Spune-i ca-l salut si eu 

Da, Marius? Așa faci? :))

Dacă s-ar da tema lui, pun pariu că 90% din comunitățile viitor fantomă le vor avea.

Posted

Dacă s-ar da tema lui, pun pariu că 90% din comunitățile viitor fantomă le vor avea.

Nu include comunitățile care se respectă !

Forum-ul este bine conturat !

Posted

Tema nu este greu de facut. Este Tema Legendz cu vechea ecila + cateva modificari.

Forumul arata foarte tare.

• 4 weeks later...
Posted

Culori foarte prost alese, dupa 10 minute de stat pe forum imi fac ochii ca la pacanele. 

Meniul este foarte bun ca idee, insa efectele lasa de dorit.

Acel background/box din spate (cel transparent, nu imaginea) ar trebui sa aiba un padding de minim 10px.

In rest ... legendz.

Nu il cunosc deloc pe shady, insa transmitei ca il "admir" (intr-un fel sau altul), are niste lucrari de nota 10+. (lasam tema la o parte)

P.S: Daca doriti o tema calumea si bine structurata, strangeti o suma cat de cat acceptabila si lasa-mi PM.

P.S2: Copyright-ul meu unde e? Vad ca voi va atacati cand va fura unul tema, dar eu ce sa mai zic?

• Upvote 1

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Culori foarte prost alese, dupa 10 minute de stat pe forum imi fac ochii ca la pacanele. 

Meniul este foarte bun ca idee, insa efectele lasa de dorit.

Acel background/box din spate (cel transparent, nu imaginea) ar trebui sa aiba un padding de minim 10px.

In rest ... legendz.

Nu il cunosc deloc pe shady, insa transmitei ca il "admir" (intr-un fel sau altul), are niste lucrari de nota 10+. (lasam tema la o parte)

P.S: Daca doriti o tema calumea si bine structurata, strangeti o suma cat de cat acceptabila si lasa-mi PM.

P.S2: Copyright-ul meu unde e? Vad ca voi va atacati cand va fura unul tema, dar eu ce sa mai zic?

Adevarat :D

Posted

Nu mi se pare ok faptul ca ati imprumutat fara voie tema lui cristian.

In rest staff destul de bun zic eu...mici ajustari si pentru a ajunge sus sugerez sa va faceti ceva unic nu copiat 90% si din stanga si din dreapta

• 2 weeks later...
Posted

Nu ma refer la Sebastian, dar trec la subiect. In staff se afla niste copii stricati rau. Intru seara si vad ca am destroy de la ei fara motiv. Nu stiu ce e cu viata lor

Posted

Sclipesc prea multi in footer.

Tema legendz transformata foarte frumos de shady intr-o tema de succes.

Bafta.

daina mucles daina deles

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.