Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pe alte siteuri am vazut ca inainte de a crea postul, iti afiseaza topicuri care el le considera asemanatoare cu al tau. Si abia dupaia tre sa apesi alt buton, care sa creeze topicul (in ideea ca nu ai gasit ca trebuia).

Nu exista pluginuri de genu? 

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

free nu sunt? :))

Sa descarci acel hook legal si free, nu (doar sa ti-l dea moka autorul, dar nu cred). Nu cred ca risca gaby cu webflake.

Posted

Sa descarci acel hook legal si free, nu (doar sa ti-l dea moka autorul, dar nu cred). Nu cred ca risca gaby cu webflake.

Si tu luai de pe webflake si multi alti ... 

Posted

Hook-ul indicat mai sus adauga in josul topicului altele similare. L-am si avut intr-o perioada instalat si nu mi s-a parut ca da randament.

La ceea ce se refera GodsOtherHand probabil ca este Similar topics on post screen, care la fel, nu stiu in ce masura va ajuta, tinand cont ca titlurile din categoria cu cele mai multe probleme de nerespectare a regulamentului sunt precum: ajutooooooooooooor, help me, problema ipb, etc.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Hook-ul indicat mai sus adauga in josul topicului altele similare. L-am si avut intr-o perioada instalat si nu mi s-a parut ca da randament.

La ceea ce se refera GodsOtherHand probabil ca este Similar topics on post screen, care la fel, nu stiu in ce masura va ajuta, tinand cont ca titlurile din categoria cu cele mai multe probleme de nerespectare a regulamentului sunt precum: ajutooooooooooooor, help me, problema ipb, etc.

Oricât ai ține la regulamentul acela, doar veteranii și cei cu capul pe umeri îl citesc. Cei care creează topicurile vor să fie ajutați în secunda doi de la postarea topicului. Adică imaturitate. N-ai ce să le faci, avertizezi unul și încalcă regulamentul altul.

Posted

Nu tin la regulament litera cu litera. Niciodata nu am facut-o. Tot ceea ce cer in general e putina decenta. Sa caute inainte de a posta, titluri scrise corect si continut care sa descrie problema. Cam asta e tot... Stiu ca multi de acolo nu inteleg asta, dar ca idee...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

e o idee foarte buna :) pentru nestiutori

Dupa cum am si spus , nu ma pasioneaza IPB - ul .

Si cred ca ar fi folositoare pentru cei ce nu stiu / nu vor sa caute inainte de a posta .

Of, prietenul nostru Terror, apucă-te, mămică, de IPB, dacă vrei să mănânci o pâine :))

Mai Vlad , nu consider ca niste cunostinte de IPB m - ar ajuta cu ceva inafara unui forum .

Ori , am ramas si raman la vechea pasiune cu depanare - configurare PC .

Ca o sa mai cer si ceva informatii despre programare , asta e partea a doua .

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.