+GodsOtherHand Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Pe alte siteuri am vazut ca inainte de a crea postul, iti afiseaza topicuri care el le considera asemanatoare cu al tau. Si abia dupaia tre sa apesi alt buton, care sa creeze topicul (in ideea ca nu ai gasit ca trebuia). Nu exista pluginuri de genu? love is a verb Love is a doing word
+FML Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 http://community.invisionpower.com/files/file/2894-dp34-similar-topics/
+GodsOtherHand Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 free nu sunt? love is a verb Love is a doing word
+FML Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 http://webflake.sx/files/file/4-dp34-similar-topics/
Moderators Courage Posted April 15, 2015 Moderators Report Posted April 15, 2015 free nu sunt? Sa descarci acel hook legal si free, nu (doar sa ti-l dea moka autorul, dar nu cred). Nu cred ca risca gaby cu webflake.
+GodsOtherHand Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 eu ma refeream sa fie variante free, nu sa downlodezi in mod ilegal. love is a verb Love is a doing word
+FML Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Sa descarci acel hook legal si free, nu (doar sa ti-l dea moka autorul, dar nu cred). Nu cred ca risca gaby cu webflake. Si tu luai de pe webflake si multi alti ...
Moderators Courage Posted April 15, 2015 Moderators Report Posted April 15, 2015 Si tu luai de pe webflake si multi alti ... N-am zis niciunde ca e legal.
+FML Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 N-am zis niciunde ca e legal. I know , dar daca tu si altii ati riscat , gaby de ce n - ar face - o ?
Moderators Courage Posted April 15, 2015 Moderators Report Posted April 15, 2015 I know , dar daca tu si altii ati riscat , gaby de ce n - ar face - o ? Pentru ca el are licenta cumparata.
+FML Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Bun . Eh , eu am incercat sa il ajut pe GOH , care a propus , stii ca nu le am cu IPB - ul dar imi place sa contribui oricand , oriunde .
+Vlăduț Rădulescu Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Of, prietenul nostru Terror, apucă-te, mămică, de IPB, dacă vrei să mănânci o pâine
gaby Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Hook-ul indicat mai sus adauga in josul topicului altele similare. L-am si avut intr-o perioada instalat si nu mi s-a parut ca da randament. La ceea ce se refera GodsOtherHand probabil ca este Similar topics on post screen, care la fel, nu stiu in ce masura va ajuta, tinand cont ca titlurile din categoria cu cele mai multe probleme de nerespectare a regulamentului sunt precum: ajutooooooooooooor, help me, problema ipb, etc. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Vlăduț Rădulescu Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Hook-ul indicat mai sus adauga in josul topicului altele similare. L-am si avut intr-o perioada instalat si nu mi s-a parut ca da randament. La ceea ce se refera GodsOtherHand probabil ca este Similar topics on post screen, care la fel, nu stiu in ce masura va ajuta, tinand cont ca titlurile din categoria cu cele mai multe probleme de nerespectare a regulamentului sunt precum: ajutooooooooooooor, help me, problema ipb, etc. Oricât ai ține la regulamentul acela, doar veteranii și cei cu capul pe umeri îl citesc. Cei care creează topicurile vor să fie ajutați în secunda doi de la postarea topicului. Adică imaturitate. N-ai ce să le faci, avertizezi unul și încalcă regulamentul altul.
gaby Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Nu tin la regulament litera cu litera. Niciodata nu am facut-o. Tot ceea ce cer in general e putina decenta. Sa caute inainte de a posta, titluri scrise corect si continut care sa descrie problema. Cam asta e tot... Stiu ca multi de acolo nu inteleg asta, dar ca idee... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 e o idee foarte buna pentru nestiutori Dupa cum am si spus , nu ma pasioneaza IPB - ul . Si cred ca ar fi folositoare pentru cei ce nu stiu / nu vor sa caute inainte de a posta . Of, prietenul nostru Terror, apucă-te, mămică, de IPB, dacă vrei să mănânci o pâine Mai Vlad , nu consider ca niste cunostinte de IPB m - ar ajuta cu ceva inafara unui forum . Ori , am ramas si raman la vechea pasiune cu depanare - configurare PC . Ca o sa mai cer si ceva informatii despre programare , asta e partea a doua . 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now