Jump to content

Recommended Posts

Posted

Propun sa utilizam si chatul .... ca am observat ca e cam gol.... daca gaby este de acord poate activeaza hookul acela de chat pe prima pagina ... nu mai stiu cum se numea :D

edit: e prima data cand am vazut ca avem si chat :D

iFwYryB.jpg

Posted

Este o idee bună pentru că utilizatorii o să se rețină mai mult pe forum , la o bârfă una alta.

Dar , cum a spus și courage se va face mult spamm cu

`Cine ma ajuta si pe mine la asta ipb?: link`, etc.

a lot of bla bla bla...

Posted

Ce vrea să spună MaTTeO este că acel Chat este folosit extrem de rar și ca să nu stea acolo degeaba, să-l folosim, punându-l pe prima pagină. Eu încurajez propunerea lui. Ca și mențiune, ai putea să pui ca anunț regulă privind acele mesaje enervante cu "Ajută-mă și pe mine cu x și y".

Posted

Ma bucur ca cineva a inteles mesajul :D gaby inteleg si ce spui tu si pe de o parte ai si tu dreptate ... dar cred ca ar ajuta la comunicarea intre noi ca membrii ai forumului .... poti pune restrictie pentru nustiu cate posturi.... asa vei scapa  de noii utilizatori de genuul "ajutoooooor va rog http://pctroubleshooting.ro/......."

iFwYryB.jpg

Posted

Cert e ca aici exista divergente si asa , d'apai cu o casuta de chat [ shoutbox , whatever ] ...

da ai dreptate .. si nu cred ca shoutboxul va fi folosit pentru o discutie amicala

iFwYryB.jpg

Posted

Dacă se va adăuga Shoutbox, promit să-l moderez cum trebuie, nu vor exista certuri, pentru că toți vor spune „Să nu ne certăm că ne banează Zx.Vlad”. Mulțumesc! Mulțumesc! (Aplauze în fundal)

Doamne, orice forum care are Shoutbox, inclusiv Webflake, va avea niște conflicte pe acesta. Dar na, unii au dreptate, unii nu. Totuși, să stai să postezi în strună ca să socializezi... Mă și gândesc, la o șuetă cu Courage, GOH, Terror și KronoS =))

Posted (edited)

Zx.Vlad, on 18 Apr 2015 - 12:11 AM, said:

Pai asa e ..... ca vlad de cand e ambasador .... uita pe aia mici :D:(( cu mine nu vrei sa vorbesti .... bine ....

Edited by MaTTeO

iFwYryB.jpg

Posted

pai da dar ce legatura are post hunt cu chatul ..... care citez :

Doamne, orice forum care are Shoutbox, inclusiv Webflake, va avea niște conflicte pe acesta. Dar na, unii au dreptate, unii nu. Totuși, să stai să postezi în strună ca să socializezi... Mă și gândesc, la o șuetă cu Courage, GOH, Terror și KronoS =))

iFwYryB.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.